AKTUELNO

Sve su rešili!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" postavljeno je Anđelu Rankoviću: Zašto si Ivani davao lažnu nadu?

Smatram da Ivani nisam davao lažnu nadu, ja sam njoj rekao ozbiljno kad smo razgovarali, ja sam joj rekao da je Ivana jedina devojka sa kojom bih ušao u vezu, ali neću od nje da pravim budalu. Ja nisam ušao kao velika šmekerčina, ne , ja ću raditi kako ja želim. Ja sam ovde imao ozbiljnu vezu za koju smatram da je to bila moja najveća ljubav u životu, i ta veza je bila najrealnija i najiskrenija. Ono sa Natašom je bilo napolju, a ovde nisam hteo od sebe da pravim budalu i da igram igru. Ivana je fina, ali nisam zaljubljen u nju, ali ima i hemije, samo ne želim da je zavlačim i nisam spreman za vezu - rekao je Anđelo.
Ja devojke nikada nisam zavlačio, sa svakom sam bio iskren i smatram da samo kao ozbiljan mogu da uđem u vezu. A ući ću u vezu sa nekom koja mi bude bila bolja, i sa kojom imam iste kvalitete - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Trenutno ne razmišljam o tome, to je završena priča sve me je ponelo i to je bio moj trip u glavi. Zanima me nešto drugo, ali ne u tom smislu! Mene ne zanima niko drugi, ja ne želim da budem sa njim i neću ad budem budala, a on mi je prijao, i ja sam se posvetila samo njemu i nisam gledala nijednog drugog, bila sam posvećena njemu. Pre par dana sam shvatila sve i sada mi je sve jasnije, stavljam tačku na sve - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga