AKTUELNO

Pravdala se sve vreme.

Vladimir Tomović i Vuk Mob i dalje su bili budni, a kada je Filip Car otišao, priključili su im se Nenad Lazić Neca i Ljiljana Stevanović Lili. Tomović je počeo da pecka Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaboravi dostojanstvo kada pet puta dnevno vidimo tvoju g*zicu u kadru pet puta. O kakvom dostojanstvu ti pričaš, dva puta sam ti g*zicu video golu? Zbog čega ti pet puta dnevno vidimo golu g*zicu? - govorio je Vladimir.

Lili se šokirala zbog ovoga, a počela je i da se pravda zbog odnosa sa Marijom Kulić.

Ja prihvatim kad mi neko nešto kaže. Ja njoj ne mogu ništa da kažem, ona se ljuti i histeriše - istakla je Lili.
Zašto si se družila sa njom? Od jutra do mraka si išla tamo. Ona ustane, kaže da si guska, ti sedneš - poručio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je nastavio da prebacuje Lili zbog oskudnog odevanja, a zatim je počeo da je imitira. Tomović je stao na klupu i objasnio da se Lili namerno namešta da joj se vidi zadnjica dok uzima stvari, kao i da to često radi.

Kod mene u selu postoji izreka za takve kao ti, lakše joj je uterat metar u g*zicu, nego milimetar u glavu - rekao je Vladimir, pa nastavio sa zamerkama:

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoje s*se još tkaninu nisu videla. To je čipkasto, ja ti sad vidim bradavice. Nemaš nijedan odevni predmet koji pokriva s*se i g*zicu - istakao je Vladimir.
Ja nosim helanke - pravdala se Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.