AKTUELNO

Popodne je počelo burno i napeto, a kako će zadrugarima biti u nastavku ostaje da vidimo.

"Pitanja gledalaca" se nastavljaju, a sudeći po početku emisije, mnogima neće biti dobro kada čuju šta je publika imala da ih pita! Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, a bilo je za Marka Đedovića.

Zašto misliš da je Tomović pomirio Miljanu i Zolu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je bio kod njih u rehabu, on voli Zolu. Bio sa njima non-stop, posle toga su oni došli sami u rehab. On je definitivno posredovao - rekao je Marko.
Nemam nikakve veze sa tim. Miljana je mene te noći tešila, ja sam samo posle video da to ide ka pomirenju, i izašao sam iz rehabilitacije. Ona je njemu sedela u krilu, i govorila mu "Mišel" Reći ću samo da je Zola dobar čovek, za vezu neću da komentarišem. On je na pretresu rekao da će Mariji da uzima sve pare, i da je on najbolji čovek na svetu, Marija ima pravo da sumnja u njega. Govorio sam mu da se nikada ne svađa sa Marijom, ali me nije poslušao. Žena je napaćena, ona mrzi njihov odnos, ne njega - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smatram da iko mene ovde voli ili da bi mi neko uradio nešto loše. Smatram da zrela ženska osoba, ako želi da ispoštuje svoju reč, zbog sebe, ne bi postojao taj čovek koji bi išao ka tome da ih zbliži. Pitala sam ga šta će u rehabu, kada sam ga videla. Miljana je tada iskoristila priliku - dodala je Marija.
Sve je krenulo onda kada je Zola nju poljubio u kazinu, ne tada! - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne krivim nikoga, ali ako ona ima dostojanstva, ona je gora od Aleksandre. Miljana je sa njim bila dve godine. Ja sam sve videla napolju, sve mi je bilo jasno. Davala sam pare, da ne bude da sam protiv toga. Oni se nisu videli kad uđeš kod njih u stan, od dima, hoće da se uguše. Zbog njega je gasila telefon, zvala, plakala, svašta... Ja ne znam šta da kažem. Oni nisu sposobni da žive sami, ugušili bi se - rekla je Marija.

Detaljnije ispod teksta u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga