AKTUELNO

Da li će joj se opet ovo obiti o glavu?

Odmah po završetku emisije ,,Pitanja gledalaca" Aleksandra Nikolić i Filip Car seli su kod bazena kako bi popričali o njihovom odnosu. Iako je Aleksandra poručila Caru da više nikada neće imati kontakt i odnos, ona je ponovo pogazila svoju reč i popričala sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je to pogidlo, ta vaša svadba, nemoj da se smeješ! Zato sam to uradila i to je to - rekla je Aleksandra.
Je l' tebi trebaju takve stvari? - upitao je Filip.
Nemoj ni ti to da radiš više! Ti si bacio te pare - dodala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponašam se kao pijani milioner! Meni je glupo zbog nekih stvari, na početku sam ti rekao da se možeš... Ja kada vraćam, vraćam muški. Ti na početku nisi davala emociju meni, kada sam te pitao da li ćemo biti u vezi, ti si mi govorila da ćeš mi javiti sutra. Odbijala si me. Nakon toga, kada sam dobio neku emociju prema tebi, ja sam prekidao zadatak zbog tebe, ti plešeš sa njim, tu nije Kristijan kriv, ja sam njega idealizovao... Vidi, meni se Mina sviđa, da li želim nešto dublje ili ne, to ne znam. Da imam veću emociju prema tebi, nego prema njoj imam, ti meni fališ - rekao je Car.
I ti meni nedostaješ - poručila je Nikolićeva.
Ali ne mogu, ja sam se samo u jednoj vezi pos**rao sam sebi u usta. Zakleo sam se sam sebi da više nikada to neću dozvoliti! Mene verovatno tvoji mrze, jer sam se tako ponašao kako jesam, što je nemoralno i nenormalno, da se jedan dečko tako ponaša prema devojci. Ti si meni napravila neke stvari za koje smatram da nisu dobre. Izazvala si to u meni. Sad kad bi bila sa nekim, napravićeš mi uslugu - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su se Aleksandra i Filip prebaciliu sobu za rehabilitaciju, a u stopu ih je pratila Mina Vrbaški i to sve do radionice, kada je ona odlučila da skrene.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, ja stvarno imam emociju prema tebi - tvrdila je zadrugarka.
To što imam sa Minom je ništa, samo fizički pogledm, možda smo se poljubili 8 puta. Samo mi se fizički sviđa, ja nisam zaljubljen u nju, da jesam, već bi se posvađali 15 puta. Primećivao bih neke stvari, bio bi ljubomoran, ja sam takav. Ne bih voleo da radiš scene, koje će izazvati ovakva pitanja i da nam se smeju ljudi napolju. Ono što osećaš zadrži za sebe, radi šta hoćeš, moja preporuka ti je da ne radiš ništa zbog sebe, meni si napravila vulkan loših reakcija. Voleo bih da se drugačija, voleo bih da ti najlepše stvari ispunim u životu - rekao je Filip.
Ali ti ne znaš kakva sam ja. Ti si samo video moje loše strane. Ja sam se zaljubila u tebe, jer sam videla to dobro, ti nisi loš dečko - ubacila se Aleksandra.
Ja ne mogu sam protiv sebe, ja ono što na um to na drum. Ja sam imao puno postupaka loših, ne mogu se nositi sa tim - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga