AKTUELNO

Imali su previše tema za razgovor.

Kristijan Golubović i Ljiljana Stevanović proveli su prilično vremena u razgovoru u Pabu. Oni su se osamili, i progovorili o temama koje samo njih dvoje povezuju. Prisetili su se trenutka kada je Kristijan uhapšen, a pomenuli su i famoznu "kajlu od dve kile" koju je inspektorka zapazila i primetila još u vremenu kada ga je hapsila.

Imao si dužu kosicu, sećam se - rekla je Lili.
Oni su hteli da me šišaju u CZ-u, doveli mi načelnika, hteo sam da se sečem žiletom - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, nosio si i one kajle, dosta njih, onaj moj je imao dosta isto - dodala je Lili.
Ja sam ih prvi doneo ovde, zlatari mi rekli da sam im napravio posao. Ja sam im davao reklamu, nabacivao sam im mušterije - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je na jednom lancu pisalo Kristijan? Jesi li to sačuvao - dodala je Lili.
Da, to mi je žena kidala slovo po slovo, jer je htela da me sroza, nije joj bilo do para. Kad sam ja otišao u zatvor, tada je otvoren Instagram, i ona mi našla neki virtuelni se*s tu, haos napravila - dodao je Kristijan.

Nakon toga, mnogi zadrugari primetili su kako ovi već duže vreme sede tu, pa su im dobacivali, Lili je odmah krenula da se pravda, na šta je Kristijan i te kako ostao ravnodušan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad će mene da za*ebavaju. Koji put sam ušla ovde? Da nije bilo ovoga, ne bih ni došla - pravdala se Lili.
Šta se nerviraš, je l' se je*emo mi? Šta te briga šta će mediokriteti da kažu za nas, sve je transparentno - dodao je Kristijan.
Imala sam potrebu da se ispričamo o nekim stvarima - rekla je Lili.
Ja i ti imamo tema do kraja rijalitija, jer imamo naše teme, to narod želi da čuje, a ne ko je ukrao parče torte - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga