AKTUELNO

Prvo javljanje iz zelene sobe.

Voditeljka Dušica Jakovljević javila se iz poznate zelene sobe sa zadrugarima koji su prvi nastupali. Prva grupa Kristijan Golubović, Ljiljana Stevanović Lili, Snežana Ojdanić i Andrea Rea Anđelković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova mlađa dama ponašala se malo kruće, više se osvrtala, jer nismo imali ono kako smo uvežbali, ali ove dve još mlađe dame su divno otpevale - rekao je Kristijan.
Ja bih se zahvalila Zoricu, Kemišu i Kebi, jer su me uzdigli posebno - rekla je Rea.

Druga grupa bila je Zvezdana Stevanović, Bojan Savić i Toma Panić. Podsetimo, Toma je na sceni zapalio papirić, želeći da pošalje poruku da je veran ženi Nadeždi Biljić. Aleksandra Nikolić i Nenad Aleksić Ša, bez Miljane Kulić prokomentarisali su svoj nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je sramota, jer nisam ni znala ovu pesmu - izjavila je Aleks.
Bitno je kako je ona izgledala, ja sam siguran da smo favoriti - rekao je Ša ironično i kroz osmeh.

Tara Simov, Jovana Tomić Matora i Fran Pujas bili su sledeći koji su dobili priliku da prokomentarišu svoj nastup koji je bio potpuna fantazija.

Ljuta sam na sebe, jer sam dozvolila da me opet pojede trema. Ja imam veliki problem sa samopouzdanjem i borim se sa tim već dvadeset godina. Krivo mi je, jer kada sam izbacila pesmu, svesna sam koliko sam dobila hejt komentara i koliko su me sprdali na osnovu prethodnih Zadrugovizija - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku se pojavila i Miljana, koja je prokomentarisala zbog čega nije nastupala.

Meni trenutno nije do života, a ne do s*ksa, nadam da će se pozitivna energija da preovlada. Izvinjavam se svima koji su očekivali moj nastup, nadam se da ću se vratiti u normalnu. Želim da se zahvalim žiriju - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga