AKTUELNO

Zapretila je da nikom ne pominju ono što im je rekla.

Aleksandra Nikolić je sinoć još jednom završila u krevetu Filipa Cara. Oni su u noći iza nas imali ozbiljnu svađu, a pre samo dva dana oni su raskinuli turbulentnu vezu koju su vodili od samog početka "Zadruge". Glavni okidač njihovog raskida bila je Mina Vrbaški, za koju je Car svima priznao da mu se dopada, pa je sinoć bio i u nervnom rastrojstvu zbog nje. Međutim, kada su se svetla ugasila, on je prigrlio Aleksandru, koja je zadrugarima do detalja ispričala šta se desilo. Došla je u pab, gde je sve, zajedno sa Anđelom Milenković Anakondom, ispričala.

Foto: TV Pink Printscreen

On je došao sinoć nju da isprovocira, seo je kao pored kreveta i čekao je da ga pitamo gde će da spava - rekla je Anđela.
I ja ga kao pitam:"Gde ćeš da spavaš?" - rekla je Anđela potom.
I on meni kaže:"Sa Minom", i ja gledam Aleksandrinu facu i haos, i posle je on gleda kako reaguje, a ona ništa, hladna - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Cirkus bre, nije normalan. Onda je otišao, i vratio se i posle gleda da li Aleksandra plače. Pa je legao preko nje - rekla je Anđela.
Ma on je čudan mnogo, zaljubljen je, ali opet nije normalan, sto puta joj je rekao da je dr*lja, pa je dečko izgubio kompas - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitao me kao, smeta li mi da on spava kod Mine, ja kao:"Ne" , šta sad, ti si slobodan - rekla je Aleksandra.
Anđela gleda i u šoku sva - dodala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

I onda on kreće da baca tu priču kao. Ni slučajno ne pričaj Caru ovo, molim te - nastavila je Aleks.

Detaljnije u klipu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga