AKTUELNO

Nije mu ćutala!

Na redu su još jedne nominacije, a zadrugari imaju zadatak da biraju jednog od ovonedeljnih potrčaka - Miljanu Kulić ili Lazara Čolića Zole. Sledeći koji nominuje je Anđelo Ranković.

Dobro veče svima, počeću od Miljane, ona i ja se znamo 5, 6 godina. Ona je osoba koja je od prvog trenutka prišla meni, i razgovarali smo, draga mi je. Stalno je pričala o meni najbolje, i hvalila me je uvek. Sreli smo se ovde posle 3 godine, i tada smo se posvađali posle 4 meseca. Miljana odlično zna da ja ne volim kada se "podbadamo" nisko, ona je to radila, vređala si porodicu - rekao je Anđelo, a onda ga je Miljana prekinula.

Foto: TV Pink Printscreen

Koga sam ja to vređala? Ako misliš na porodicu, to nije istina - pitala je Miljana.
Moju porodicu jesi, pominjala si jelku. Ne tražim ja tvoje izvinjenje, samo hoću da ti kažem šta mi smeta. Moraš nekada da razmisliš i da prećutiš kada te neko kritikuje. Ja tebe stvarno gotivim, a ti komentarišeš moju devojku i njenu majku - rekao je Anđelo.
I ja tebe gotivim, ali to što ja kažem za tvoju devojku Teodoru da je bila sa Ćazimom, to imam pravo da kažem. Ja se sprdam sa budalama, jer se sa budalama treba sprdati - prekinula ga je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš da umeš da podbadaš i to baš. Ona i ja smo se čuli napolju, ona je velikodušna jako, samo mi smeta što tako "podbada" - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Zole njega sam upoznao u karantinu. On je kvalitetan dečko, fin, pošten. Ne zalazim u njihov odnos. Nemam šta da mu zamerim. Šaljem Miljanu u izolaciju - završio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: N.B.

#Zadruga