AKTUELNO

Niko nije očekivao ovo!

Na redu su još jedne nominacije, a zadrugari imaju zadatak da biraju jednog od ovonedeljnih potrčaka - Miljanu Kulić ili Lazara Čolića Zole, koji će ići u duel sa učesnikom odabranim glasovima publike. Darko Tanasijević je pozvao Milana Jankovića Čorbu da nominuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zolu sam upoznao kada je ušao u rijaliti. Veoma je duhovit i dobar momak, nemam šta loše da kažem o njemu. Miljana je šoumen, ali dosta laže. Muči Mišela, i to mora da prekine. Izgubila je smisao za šou, već samo priča kako će da smrša. Zolu su napale Miljanina majka i ona, on je povučen, normalan lik. Zato u izolaciji šaljem Miljanu - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je najteža nominacija, volim oboje. Zolu gotivim jako, sa njim sam jako dobar. Miljana mi je jako draga, ona svaki put kada je išla u prodavnicu me je pitala šta mi treba, jako je gotivim. Milja tri fitilja, nije se još zaigrala, ali ima vremena. Moram da šaljem Zolu, jer ne mogu Miljanu da nominujem. Drago mi je što ih je Tomović posalo u izolaciju da skontaju na čemu su - rekao je Car.

Na red je došao Marko Janjušević.

Prvi put ove godine nominujem, sada ću komentarisati baš. Zola i ja se znamo dosta dugo, i veoma se gotivimo. Nadam se da ćemo se i on i ja opametiti, ušli smo u neku priču i svašta sam saznao, ali on je divan momak. Neću da komntarišem njihovu vezu. Miljana je zanimljiva osoba ali samo kada je sama. Ona je katastrofa, nije mi jasno kako neko može da bude sa njom u vezi. Ona i ja se družimo napolju, uvek me je pitala i za moje dete. Ona je osoba koja bi ti dala dušu, a onda iskidala srce. Imali smo dogovor da se ne svađamo više. Ljudi ovde komentarišu nju iz nekog straha, ja nju gotivim samo kada je normalna i zanimljiva. Koliko god da mi je ona kuma, šaljem Miljanu Kulić - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.                

Autor: N.B.

#Zadruga