AKTUELNO

Koga li će zadrugari poslati u izolaciju?

Tokom večerašnjih nominacija, zadrugari su izneli svoje mišljenje koga šalju u izolaciju. Zadrugari su birali između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na red je došla Jovana Tomić Matora.

Već sam pričala o Miljani, ona i ja smo imale ozbiljan konflikt, ali dokazale smo da se poštujemo, i ne tražimo konflikt zarad kadra, čak verovali ili ne ona mi priđe kada mi je teško, i hvala joj na tome! Zola mi nikada nije rekao ružnu reč i uvredio, nikada nisam osetila da hoće da me podbada, nisam osetila neku njegovu lošu stranu. Šaljem Miljanu u izolaciju - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i ja nismo imale svađe, ali me je jednom potkačila, ali mi je rekla izvini i ja mislim da je ona jako dobra duša. Milsim da je ona emotivna i da je pozitivno luda, a Zolu sam upoznala ovde i on mi se postavio drugarski i pružio mi podršu, i zato šaljem Miljanu u izolaciju - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Zola nije za nju i drago mi je što su raskinuli, i nadam se da se neće pomiriti. Mislim da on utiče loše na nju, a Miljana mi je zapala za oko, kao i njen osmeh, i smeje se bez razloga. Ja šaljem Zolu u Izolaciju - rekla je Elena.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola i ja se ne poznajemo od spolja, ali moj prvi utisak o njemu jeste da je ok momak, sedimo nekad i malo se šalimo i imam lepo mišljenje o njemu. Vezano za Miljanu, najviše me uvredilo ovde jer non-stop pominje moje roditelje, mimo onoga pod spolja. Ja sam slab na roditelje, i to nije u redu. Ne sviđa mi se sve to, i nema potrebe da pominje moju majku, ja zameram mojoj majci što se usudila da dođe u studio i da bude deo ovoga! Zameram joj jer se opet obratila preko radija i a rekla je da neće, i to što vas je udarila u nos. O Zoli imam sjajno mišljenje, a Miljana je katastrofa, šaljem Miljanu u izolaciju - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga