AKTUELNO

Obratila joj se direktno!

Na redu su još jedne nominacije, a zadrugari imaju zadatak da biraju jednog od ovonedeljnih potrčaka - Miljanu Kulić ili Lazara Čolića Zole, koji će ići u duel sa učesnikom odabranim glasovima publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina Vrbaški prva je nominovala:

Zola i ja smo se sretali i van i uvek je bio korektan prema meni, imamo mnogo bolji odnos nego pre. Što se Miljane tiče... Volim je na neki način, uvek joj kažem šta mi smeta, ali ona radi po svom. Zato ću poslati nju u izolaciju - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić bila je sledeća na redu da glasa:

O Lazaru sam rekla sve što sam imala, ne bih ništa dodala, niti oduzela. Miljana mi se baš dopala na početku ovog rijalitija, zadnjih dana je ponovo odlična. Najbolje se pokazuje kada je sama, bez veze sa bilo kim. Malo sam se razočarala što neće pevati na Zadrugoviziji, ali je razumem. Pokušala sam da je ipak ubedim da peva, ali neće, to je njen princip. Pojaviće se na bini, ali neće imati glavnu ulogu. Ovo što je Mina rekla, da Miljana vređa... Ne, ona uvek iznese svoje mišljenje, a svakog zaboli istina. Ona je uvek objektivna, dobar je čovek, želi svima da pomogne, nije zlopamtilo. I kada pogreši, ne ponovi grešku. Jeste moje dete, ali najiskrenije mislim da je dobar čovek. Naravno da, kao majka, ne želim da neko upire prstom u moje dete, što se tiče menjanje partnera, ku*varluka, ali Miljana mene ne sluša, kao i kad joj govorim za duboki dekolte. Svi smo mi bili u njihovim godinama, ako je žena lepa i zgodna, vidi se to i u potpuno zatvorenoj garderobi. Ne mogu da utičem na Miljanu, ona je svojeglava, najteža je bila za vaspitavanje od sve tri ćerke, u svakom smislu je posebna. Nju ostavljam, da zaradi novac za sebe i svog sina. A dotičnog šaljem u izolaciju. On je duh za mene! - objasnila je Marija.
Dakle, sve što ja njoj kažem, zaboli je, jer je istina? - ubacila se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga