AKTUELNO

Nije mogao da podigne glavu od sramote!

U narednom klipu prikazani su poljupci Tome Panića i Aleksandre Nikolić, kao i Paule Hublin. Zadrugari su bili šokirani onim što vide, a Toma se sve vreme hvatao za glavu. Takođe, učesnicima je bio pušten i potresan razgovor Panića sa suprugom, Nadeždom Biljić.

On je odvratan! Ovo je gore od onoga što je Janjuš uradio prošle godine. Ne znam kako je Nadežda sposobna da čuva dete pored ovog skota! - vikala je Marija u suzama.
Mnogo razgovaram sa Tomom, znam da voli ženu i dete, ali mu se desio fijasko ovde. Ne znam šta mu je trebalo, velike su posledice za ovako nešto odvratno - komentarisala je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da iznesem svoj stav, jer sam u više navrata pričao sa Tomom o Nadeždi. Ne dopada mi se ovo njegovo ponašanje, velika je to greška, nije primereno, potpuno neprimereno ponašanje čoveka u braku! - rekla je žana.
Kako si dopustio ono u pabu? Time si zapečatio sve! Nakon što ti je Nadežda zamerila za Milicu Kemez, ti sebi dopustiš tako nešto! - govorio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo bih ga savetovao da se povuče i presabere. Posle ovoga što si sebi napravio, nemaš legitimitet - rekao mu je Tomović.
Neću ti ja govoriti, niti mogu bilo kome da išta kažem, samo nemoj da ponoviš ovako nešto, kako bi izgladio neki odnos. I ja sam imao šansu koju nisam iskoristio i kajem se zbog toga. Na kraju shvatiš da si izgubio nešto zbog nečega što ne vredi - komentarisao je Janjuš.
Uznemirila sam se sada, mnogo mi je žao Nadežde! Nikada mu ne bih oprostila - rekla je Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga