AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

"Zadrugu 4" upotpunila je svojim prisustvom atraktivna plavuša iz Kovina, Maja Marković. Ona je u rijaliti ušla kao verena, upravo za bivšeg zadrugara, Jovicu Putnikovića, koji je pre samo nekoliko dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Maja je izazvala buru reakcija svojom pojavom, a zapala je za oko i Alenu Hadroviću, na koga nije ostala imuna. Među njima su se rodile simpatije, koje je mlada Kovinka i priznala, a povodom toga, ali i celokupnog učešća, oglasila se i njena majka, Rada Marković. Eksluzivno za portal Pink.rs otkrila je kako porodica komentariše njeno ponašanje i potencijalnu preljubu.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpre bih rekla da smo ponosni na kćerku, kako ja, tako i cela porodica, kao i prijatelji. Žao mi je što niko nije bio u prilici da gostuje u studiju, kada je bila nominovana, ali smo zaista bili sprečeni, ispravićemo to u budućnosti. Čula sam komentare da nema podršku svojih, te da se zbog toga niko nije pojavio, ali to nije istina - počela je Rada.

Pre svega, Rada se osvrnula na ponašanje ćerke, koja je prvi put u rijalitiju:

Ponaša se odlično, jako smo zadovoljni. Neka tako nastavi, opravdava sve, ima veliku podršku rodbine, komšija i generalno građana. Iznenađeni smo bili tolikim glasovima koje je dobila u ovom duelu, jer je ona tiha i mirna, a nova je u rijalitiju, stvarno smo prezadovoljni, mislim da je i njoj to dalo vetar u leđa - rekla je Majina majka.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Neizbežno je bilo pitanje i za Majin trenutni odnos sa Alenom:

Prvo bih naglasila da nismo za vezu u rijalitiju, to bi se trebalo ostaviti za vani, ali sam za to da igra svoju igru najbolje što može. Njoj bih prepustila sve, da donese odluku, reši svoj problem, videćemo vremenom da li se i kako igra. Jedino što joj nećemo oprostiti jeste da pređe neku granicu. Ne podržavam ljubljenje i se*s nikako, to ne bi bilo prijatno za gledati. Sve ostalo, flert i muvanje, ne zameramo, jer je takav prostor, sve ima svoje, igra - rekla je ona.

Međutim, interesovalo nas je i da li je u kontaktu sa rodbinom Majinog verenika, Joce, i kako oni komentarišu novonastalu situaciju:

Joca i ona su imali normalnu vezu, vrlo lepu komunikaciju, živeli su zajedno u Beogradu. Najbolje bi bilo kada bi on mogao ući u rijaliti, tako bi Maja mogla doneti odluku na koju će stranu ići, te bi razjasnili sve nedoumice. Ali znam da je pod ovakvim okolnostima to trenutno neizvodljivo. Mislim da bi, u tom slučaju, ostala uz Jocu. Alen je zaista zaljubljen u Maju, to se vidi, on ne igra igru i vrlo je korektan prema njoj. Nisam očekivala da može doći do ovoga tako rano, da budem iskrena. I mislim da se ne bi ni desila, da se nije dogodila ova saobraćajna nezgoda. To je sve promenilo, ona je bila skrhana i možda joj se Alen samo našao tu, kao uteha. Mislim da je, baš zbog toga trebalo da iskulira Alena i celu priču, bar u ovoj situaciji, nije napravila ništa, sve je ovo igra, ali da sačeka bar - počela je Rada, pa dodala:
U kontaktu sam sa Jocinom sestrom, oni smatraju da nije trebala to uraditi, da se ljubi ili grli, to je bio komentar. Joca joj je pre ulaska samo poručio da poštuje dogovor koji imaju - dodala je Majina majka.

Foto: Privatna arhiva

Kako se komentariše da je Markovićeva jedna od najlepših zadrugarki, Rada nam je otkrila da li je i šta Maja korigovala na sebi:

Jeste, doradila je usne i grudi. Bili smo protiv toga, nismo je podržali, jer je zaista bila prirodno lepa, ali, eto, ona je želela i šta da radimo... - bila je iskrena Rada.

Foto: Privatna arhiva

Rada je dodala da je Maja i kao dete bila mirna, što se ni dan-danas nije promenilo. Istakla je još i da je sin pomno prati, te da je nekoliko puta i zaplakao, jer mu nedostaje majka.

Autor: M.Ivanović

#Zadruga