AKTUELNO

Izneli su sve detalje svađe!

Naredna tema u "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" jeste odnos Anje Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta.

Mina je meni rekla da sam lepša kad sam bila anoreksična. Pričali smo kako ću ja da napravim neki plan ishrane, i ja sam rekla kako ću da jedem, a on mi je rekao što uzimam da jedem, i to je mene povredilo. On je meni prebacio to veče kako ja ne bi trebala da jedem - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam rekao, ta rečenica je mogla da se skapira u bilo kom kontekstu, ali samo ne u tom! Tako da ta rečenica je shvaćena drugačije, nakon toga je nastala svađa do kasno ujutru. Po meni nepotrebno je toliko trajalo, svašta smo mi tu sve ispričali, a na kraju je ispalo da smo sve lažirali i da je sve smišljeno. Ali, to je neki naš odnos, ona ima momente kada prenapumpa stvari - rekao je Cvele.
Ja kad sam njoj to rekla, on je njoj rekao kako nema potrebe da mršavi i kako izgleda super - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je njemu rekla kako to ne treba to da mi prića, već da me podrži, što je i uradio a uveče mi je rekao zašto jedem. Moj bivši dečko je mene terao da jedem, a on mi prebacuje - dodala je Anja.
Ja sam nju ponudio taj dan da jede sa mnom, i to par puta, ne znam zašto se to sad prepričava. Ja sad kapiram šta je tu bitni, i ne znam zašto ona mene krivi - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Anja ne voli sebe takvu kakva jeste, ja sam njoj rekao kako može da dobije bulimiju, a ona mi je rekla da ona to i planira. Hteo sam da kažem da on brine o njoj, i da za to ona ne treba da brine, ali je njemu bitno da ona sluša samo sebe, a ne druge ljude - dodao je Neca.
U ovoj situaciji, ovo je ozbiljna tema. Da ja sam shvatila da on noj nije branio, i ja verujem da je ona njemu lepa i ljubav je evidentna - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da to što ona priča da on njoj ne da da jede, nema veze sa istinom. Kako ne da, sprema joj kao vampir u 7 ujutru, priganice - rekla je Rea.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga