AKTUELNO

Tenzija raste!

Tokom rasprave o odnosu Milice Kemez i Bore Santane, tokom "Pretresa nedelje" voditelj Milan Milošević je postavio pitanje Bori: Da li je Milica stvarno pričala da si gej?

Svi su bili u šoku, ona jeste rekla da sam gej. Ona je meni rekla kako jeste to pričala, mene su svi gledali bledo. Ona je to rekal jer mi nismo imali odnose, i rekla je kako sam ja spavala kao deda - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te molom da mi se ne obraćaš, on mene remeti a priča kako me voli. Ja sam doživela dva nervna sloma zbog njega - rekla je Milica.
Ja sam njoj prebacivao dva momka ovde, meni je top šta si ti ovde uradila jer si dokazala da si bila gora od mene. Tvoji postupci su gori od mojih. Ona mi nije davala da idem sam na svirku, ali sam ja otišao kad je ona došla ovde. Meni je žao što je Toma to uradio sa pismima - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam probleme zbog nje, svi znaju koju ja bombu imam kući. Nemojte meni da pričate te priče, ja Milici nisam pisao ljubavna pisma, ja sam samo napisao kako je on lojalniji meni od nje. Kakva je ona žena koja traži nešto pored oženjenog čoveka? One je jedna k*rva! - rekao je Toma.
Košaru jedan raspali, to što ti boiješ tvoju ženu! Pisao si mi pisma i crtao srca, govorio si mi i kako sam lepa - rekla je Milica Tomi.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre mi je zaparalo uši, da su muške suze najteže, i da se ne zezamo. A kada sam ja plakao, omalovažavali ste moje suze. Pričali ste kako me ne boli što sam ostao bez detet, a ja za tim patim. Moja žena je za njih kraljica, ali ja ću da snosim svoje posledice - dodao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga