AKTUELNO

Nova tema!

Naredna tema u "Pretresu nedelje" jeste odnos Milice Kemez i Bore Santane.

Od kad se on vratio, ja ne znam gde udaram! Mi se jesmo razišli, a napolju su mi stizale informacije za druge devojke, neke su me i zvale. ja sam ga pitala za to, ali on mi je rekao kako to nije tačno - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Reko sam, i vidim da se iznervira i joj kažem da je smirim. Ja samo hoću da budemo u normalnim odnosima, a ne da se svađamo! ja se nisam hvalio devojkama, i nisam je lagao. ja sam slobodan momak i volim da flertujem i da se zezam, sa njom ne želim da je povredim, želim da budemo u dobrim odnosima. Ne želim da se svađamo, ona počne da plače i donese mi hranu i meni bude žao - rekao je Bora.
Očigledano u rijalitiju ne možemo da budemo u dobrim odnosima, ja sam bio i sa tri devojke ali dok nisam bio sa njom. Devojke imaju neki gard ovde i da beže od mene, a ona napada sve devojek - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša veza nije bila nikakva, mene je vukao za nos dok se dopisivao sa drugim devojkama. On je hteo da me prati do karantina, ali ja sam odbila. On meni ovde šapuće da me voli - dodala je Milica.
Da sam ja zaljubljen u tebe ušao bih ovde ranije, da sredim ovaj tvoj cirkus. Ja se sa tobom sprdam, jer si mene osudila, a sebe si sada sama ukanalila i ne možeš da se opereš - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga