AKTUELNO

Opšti haos!

U večerašnjem "Pretresu nedelje" zadrugari su komentarisali na razne teme. Odnos Jovane Tomoć Matore i Sanje Stanković, podigao je zadrugare na noge. Sledeći ko je prokomentarisao ovu temu, bio je Lepi Mića.

Nataša kaži šta si sve rekla, bez previjanja i uvijanja - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

kada su se Anđelo i Nataša domunđavali o tome, i oko tog bioskopa,ja ništa nisam rekla. Ali sam sutradan rekla kako smo jeli u kafiću, i da smo zajedno otišli na splav, i rekla sam joj da su bili prisniji i da je on otišao ranije. Ja nikad nisam rekla da su se grlili ili da su otišli zajedno - rekla je Nataša.
Ja i moj drugar sa još dve devojke smo otišli - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je sve ovo rekla jer je ljubomorna na moj odnos sa Anđelom. Ona je meni sinoć rekla da ako se smuvam sda jednim muškarcem, ona će mi svašta uraditi - rekla je Sanja.
On jeste meni prilazila i pričala šta rade Anđelo i Sanja, i komentarisala mi je sve te poglede. Mala Ivana je jedina sve iskreno rekla - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa nisam slao i piaso, kao ni pričao! - rekao je Šebez.
U ovoj priči je najkvarnija Nataša, koja ne treba da pljuje druge i Matora da sve rešava sama. Nataša ne zna gde bije, ali te njene probleme ne može niko da reši, a mi smo ovde svi zaluđeni - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga