AKTUELNO

Nisu štedele reči!

Žučna rasprava Jovane Tomoć Matore, Sanje Stanković i Anđela Rankovića, eksalirala je u totalni haos u Beloj kući! Na red da prokomentariše ovaj odnos, došla je i Rialda Karahasanović.

Ona je već kreirala film, ona je i Anđelu skrenula pažnju. Ja njihiv odnos ne poznajem i ne mogu da komentarišem, ali ona ovo što radi meni je katastrofalno. Znam da je Matoroj stalo da ima dobar odnos sa sanjom, i znam koliko joj to znači. Ona sumnja u odnos Sanje i Anđela, da ja nisam skrenula pažnju njemu, nastao bi haos. Evidentno je da su one na drugom nivou, a ona ima emocije prema Jovani - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam videla šta ona radi sa Žanom, ja sam pokušala da budem sa nekim. Ja sam ovde došla a ona je raskinula sa Monikom, moj cilj nije da se pomorimo Matora i ja - dodala je Sanja.
Ja sam sa Jovanom razgovarala, ali i sa Sanjom i znam da se vole! Između njih se svašta desilo, ali imaju emocije. Ja sam bila prisutna u njihove razgovore, i Sanji je posle razgovora sa Matorom, bilo teško i oči su joj bile puno suza. Ja sam rekla Jovani da je pusti par dana, ne da se odljuti nego da se smiri. Jovana je jako naporna, i mislim da je Jovana mnogo više grešila nego Sanja - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je trebala da razgovara sa Anđelom, ali posle Monike i ona je sama rekla da je Sanji sve dozvoljeno - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga