AKTUELNO

Nije mogla da se iskontroliše!

Naredna tema za crnim stolom u toku emisije ,,Pretres nedelje" bio je odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Tokom Sanjinog ulaska ona nije pružila ruku bivšoj devojci Matoroj, kao ni Kristijanu Goluboviću zbog razgovora koji su vodili o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se pozdravila sa njom, ja sam slušala razgovor gde je Kristijan hvalio Moniku, pa su se prešaltali na mene gde je on rekao da ja imam drugaricu i nas pozovu, pa onda kićanović, na šta je Jovana rekla da je to njoj nebitno, da je bitno da sam samo dobar čovek - poručila je Sanja.
Može da se to tako protumači i da mi zameri, Kristijan nijednog trenutka nije rekao ime. Bila je priča iz radionice, kako je mene Monika od svih devojaka najviše pazila i da iz poštovanja prema meni neće da komentariše te stvari, posle toga se prebacila priča da smo beogradski šmkekeri... Pre Sanje sam bila sa devojkama sumnjivog morala i nemam problem sa tim ako je dobar čovek - objasnila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Sanji rekla da nisi mislila na nju, Kristijan je rekao da i te kako znaš da je mislio na nju - prokomentarisao je Milan.
Kada je mene Darko pitao o kome se radilo, ja sam rekao o jednoj vezi, meni je došla da kaže ona da dokazujem iz spoljnog sveta mogu, ali se držim priča u rijalitiju. Ja sam rekao da postoje mnoge, ali u metafore, plave u mrežastom vešu.. - izjavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

On se samo naljutio što mu ja nisam pružila ruku, pa je u revoltu to rekao, jer da ima loše mišljenje, ne bi mi pružio ruku danas da mi pomogne - poručila je Sanja.
Ljut sam bio na Sanju, jer mi nije pružila ruku, na šta to liči, mlađa je od mene dvadeset godina. Ja sam njoj rekao da nema ni kićanović, samo hoklica - nastavio je Golubović.
Meni je Kristijan prišao i rekao da kažem njoj da se smiri, da je ne bi izrešetao - pričala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je rekao da zna za katalog - ubacio se voditelj.
Da, znam za katalog. Znam da priče o katalogu - potvrdio je Golubović.
Ako je prešla Kristijanu, ne znam zašto meni ne pređe, jer ju je on nazivao k*rvom... Sve i da je k*rva, moja je k*rva i boli me k*rac! Ja nemam problem sa tim! - pobesnela je Jovana.

Sanja i Matora su se potom sukobile, jer su iznele informaciju da su čak imali nekoliko poljubaca, koji su inicirali da će se pomiriti, ali do toga nije došlo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga