AKTUELNO

Šok!

Zadrugari za crnim stolom komentarišu podelu budžeta ovonedeljnov vođe Vladimira Tomovića. Bora Santana ustao je kako bi prokomentarisao zadrugarske priče da bivšoj devojci Milici Kemez daje lažnu nadu za pomirenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi koji mene znaju, moji drugari znaju da sa svim svojim bivšim devojkam bile šeme ili veze ostao sam u dobrim odnosima. Nisam došao da se sa njom vređam, mimoilazimo... - pričao je Bora.
Ali Boro ti njoj daješ lažnu nadu, stalno je držiš kod sebe, spremaš joj hranu, Milica ima pravo da pomisli da će nešto da bude između vas - prokomentarisao je voditelj.
Ni u malom mozgu mi nije da se svađam sa njom, ni da se pomirim sa njom - tvrdio je Bora.
Ali ti njoj prebacuješ Tomovića - nastavio je da komentariše voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa i ona meni prebacuje Draganu, ja se njoj ne pravdam. Ja sam joj danas rekao: ,,Ko te j*be, sama si se upuštala u te priče". Ispalo je da sam ja napravio nešto u Zadruzi 3, a svi znaju da sam je voleo. Svako ima pravo na svoje mišljenje - komentarisao je Bora.
S*ks sa dečkom koji joj je tada bio dečko je nula, u odnosu na ono što je Bora uradio njoj, kraj svake priče. Uvrede one, nije doživela od Filipa, bila je povređena od njega i ne može niko da joj kaže ružnu reč za to. Posle Filipa je došla kod mene u krevet, prva pitanja gledalaca je bilo pitanje da se ukanalila - poručio je Tomović.
Moji prijatelji znaju da se neću pomiriti sa njom ida nije napravila to sa Tomom i Vladom, ja se se ne bih pomirio. Ja nju ne žalim, ja bih voleo sa njom kao sa bivšom devojkom da budemo u normalnim odnosima. Ona meni kaže jedan dan da je presekla sve, ako je njoj to bitno može - obrazložio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga