AKTUELNO

Rasprave su sve žučnije!

Prva tema o kojoj se polemiše večeras u Beloj kući, jeste ovonedeljna podela budžeta od strane novog vođe Vladimira Tomovića. Došao je red da svoj sud da i Milica Kemez.

Ovde sam ja sedela prošle godine i ja znam šta su mi pričali i meni je fascinantno da ljudi dođu ovde pa se transformišu i kao svi se vole. A pre toga je mišljenje bilo dno - dna. Mislim da se Vladimirovo ponašanje promenilo zbog Kristijana, mislila sam da je on jako iskren. On ovde misli da je producent, on sve žive savetuje i uopšte mi se ne dopada njegovo ponašanje. On nije iskren prema mnogim ljudima, on ne može sada da ima čopor kao i pre. On je pokušao da manipuliše sa Anđelom i Ša, on sad kao žena ide i tračari, i takmiči se sa Kristijanom. Meni su svi ovde trljali na nos, ali ja ovde ništa nisam radila. Ja sam u Vladimira počela da se zaljubljujem, i mislim da me je ponizio sa samo 1000 dinara, meni su pričali da je manipulator i da je lažov. On je meni rekao kako sam ja jedina koji ne bi povredio, a jeste me povredio. On zna da sam ja njemu sklanjala par puta ruku, i prekinula sam mu igricu! - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobio srednji budžet, i ja nikada nisam komentarisao budžet. Od kad smo ušli ovde ja sam dobijao male budžete, ja sam to dobijao. Mi smo zajedno jeli, ali ja zaiste ne volim da komentarišem budžet, i ne želim da pričam o tome. On je podelio budžete, ostao mu je mali jedan i jedan veliki, a meni je na kraju dao srednji - rekao je Anđelo.
Mislim da nije ispao fer prema Anđelu, ipak su se družili toliko dugo. Oni su pružili ruku jedan drugom, mislim da su se pomirili i da su razgovarali. Sad su kao okej, ali ne kao pre i mislim da je trebao da mu da najveći budžet. Ja bih isto išla subjektivno, i tako delia novac. Mislim da si negde išao linijom manjeg otpora - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga