AKTUELNO

Bilo je burno!

I ovaj ponedeljak rezervisan je za "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Pre samog izbora potrčaka ovonedeljnog vođe Vladimira Tomovića, zadrugari su komentarisali aktuelna dešavanja i raspodelu budžeta.

Svoje mišljenje iznela je i Zvezdana Stevanović.

Tomović je bio iskren, imali smo dva konflikta, izvinio mi se. Zna da bude kontradiktoran i da priča ono što bi narod voleo da čuje. Kontradiktoran je bio jer je dao Miljani veliki budžet, Mariji srednji. Ne sviđa mi se što morališe, ne treba da morališe jer nije kompetentan za to, ali duboko u sebi mislim, smatram da ima dobre strane - rekla je Zvezdana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora Santana uz srednji budžet dobio je 1000 dinara više od Vladimira Tomovića, a mnogi su pomislili da je tome doprineo odnos Tomovića i Borine bivše devojke, Milice Kemez.

Ja sam prezadovoljan budžetom, novac ne odbijam, otkad sam postao biznismen. Zanima me samo keš, da li soma dinara ili soma evra. Nije mi dao zbog Milice Kemez, i prošle godine mi je dao veliki budžet - rekao je Bora.
Ne mislim da mu je dao samo zbog mene, mislim da nema lepo mišljenje o Bori, meni je govorio da sam najveći promašaj što sam bila sa njim u vezi. Znam da nema lepo mišljenje o Bori, priča mi u krevetu jednu stvar, a drugu za stolom, vatao me je u krevetu - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve si u pravu, samo mi reci jednu rečenicu kada sam vređao Boru - rekao je Tomović.
Meni je veći blam što pozdravljaš Boru, a mene hvataš u krevetu - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene da neko krene, ja bih mu lupila šamar, što ga nisi isterala iz kreveta - rekla je Miljana Kulić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga