AKTUELNO

Nisu htele da mu prećute!

Tokom emisije ,,Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević prokomentarisao je sa zadrugarima današnju podelu budžeta ovonedeljnog vođe Vladimira Tomovića.

Nataša Radan ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala i iznela svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula bih se na podelu budžeta. Što se tiče Vladimira, meni to ništa ne predstavlja, mogu i 15 dana bez hrane, a ne 7. Ali njegovo obrazloženje je bilo toliko glupo... Kao, da nije Milica Kemez tu, ja bih bila najgora devojka u kući. Ja sam rekla, svi koji su se radovali njegovoj diskvalifikaciji, da će dobiti mali budžet i tako je bilo i on nema prava tu da skače zbog mojih nekih prepiski i da se ljuti zbog toga - rekla je Nataša.
Rekli su za tebe da je jako glupo za prepiske, što ti on zamera, kome si slao prepiske ovde ko je? - upitao je Milan Vladimira.
Ona je meni slala prepiske sa Šakom, ja svoje prepiske nikada u životu nisam slao. Samo Nataša je meni slala sa Šakom - izjavio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam čula da je nekome slao, dok je bila još prodavnica otvorena, ali nisam skontala, niti obratila pažnju o kome se radi - dodala je Radanova.
Da li je Milice tebi slao prepiske sa nekim drugim? - upitao je voditelj.
Ne, nismo ni imali kontakt, on se meni javio kratko pred ulazak i to je to, možda smo se jednom u hotelu čuli. To je ona klasična njegova sprdnja kad se šali, ja sam na to zaboravila. On je mene u karantinu konstantno zvao - rekla je MIlica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadice, ko je koga zvao? Koliko puta? - upitao je Milan.
Ja sam čula ispred vrata te razgovore, Mica mu je valjda rekla da joj donese sok, a on njoj kaže da nije u tom hotelu. Mislim da je dva puta, po 15 minuta - tvrdila je Nadica.
Prisluškivati tuđe razgovore i prenositi, to je katastrofa - odbrusila je Kemezova.
Prvo se čulo ispred vrata, pa u sobi, vrlo bitna stvar, ja to Bori nisma prenela, niti bilo kome. Čak sam i Radi pričala da je Tomović bio pored mene i nisam joj to prenela - nastavila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša, kažu da je Tomović ustvari kivan zato što nisi bila sa njim nego sa Anđelom? - upitao je voditelj.
Iskreno, to sam čula u prolazu kada su se dešavale stvari sa Anđelom, još prvih par dana sam čula. Ja neću o tome, niti ću da produbljujem, niti mislim da je to tako. To što spominje da su me vraćali sa kapije, da, jeste, on je jedini dolazio i molio me da ne izađem. Ja sam posle pola sata popustila i ostala sam ovde, ali u svakom slučaju to ne može da bude razlog njegovog budžeta. Da je Anđelo to uradio, ja bih to razumela, ali on nije u najsjajnijim odnosima sa njim, nema prava - uzvratila je Radanova.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga