AKTUELNO

Svakom se posvetio i objasnio šta misli.

Podela budžeta na velelepno imanje u Šimanovcima donela je velike promene. Vladimir Tomović je svima u facu izneo šta misli, a sa mnogima je ušao u ozbiljan sukob, koji će po svemu sudeći, potrajati.

Na redu je Jovana Matijević, za nju Vladimir ima srednji budžet.

Za moju cimerku iz kreveta, srednji budžet. Devojka izgubljena u vremenu i prostoru. Zna samo da peva i da se šminka. Ako tako nastaviš, brzo ćeš da letiš napolje i ja ću ti mahati. Aktiviraj se, svađaj se, udri po Ojdanićkoj, vidim da se ne podnosite. Čuo sam da ti se sviđa jedan momak, čuvaj se molim te, da ne nagaziš na minu - rekao je Vladimir Jovani Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Zolu veliki budžet, to je moj drug i prijatelj. Mnogo ga volim, ima 1000 mana, a prihvatam ga sa svim manama i vrlinama. Sve što radi, sebi na štetu radi. Imam osećaj za njega jer je moj brat, jer je iz porodice kakve dolazi, bio je ovde dve godine bez dinara, tako da kad je on u pitanju, ne ulazim u njegov rijaliti. Mnogo te volim - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojan Savić je mali budžet, zaslužuješ veliki. Miljana, daj mu 500 dinara. Bio si mi srednji, ali sam dao Bori, pogrešio sam. Bićete vođe svi vi, negde ćete morati da omanete, pogrešio sam za Bokija. Iskoristi Miljanu i situaciju sa njom, spremna je da od tebe napravi hit. Bio si projekat za dve nedelje, da dobiješ ozbiljnu nogu u du*pe , i zahvali se Miljani za sve, jer si ostao. Dobar si otac, suprug, sve najbolje - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Mariju srednju budžet, nisam mogao obema da dam isti, jer Miljanu više volim. O gospođi Mariji imam najbolje mišljenje, ona je kritična pa samokritična, svaki put izlazi sa argumentima, za sve. Da je MIljana bolja, ona joj ne bi ružno slovo rekla, a pošto ona nije dobra, mora da joj kaže sve, i plače, cvili, trese se i ostalo. Treba da uzme korbač i da te dere. Kada su drugi odnosi u pitanju, kada vidite da ona svoje šiba, treba da znate da treba da se čuvate. Mislim na Jovanu Ljubisavljević, i da ako oseti senzor, treba da zna da je to Marija. Iako gleda desno, ona te gleda iako si ti levo od nje - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji za Maju, ona je sa Bokijem i sa Alenom, imala je predrasude kada sam ja u pitanju. Od svog verenika je dobila instrukcije da ne bude sa mnom dobra, ali to nije ispalo tako. Hvala ti što si mi dala priliku, i što nisi pokazala ništa loše kada sam ja u pitanju. Verujem da si osvojila srca mnogih zbog iskrenosti. Nazad nemaš, samo imaš Alena, i ako imaš da ideš ka nekom napred to je on - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu ispod teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga