AKTUELNO

Haos.

Nakon što je dao Pauli Hublin i Milanu Jankoviću Čorbi male budžete, Vladimir Tomović je otišao do kofera i uzeo tri srednja budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što nemam veliki i za nju, Ani Bulatović dajem srednji. Dobra je devojka i iskrena i potrebna ovde. Ima svoje mesto ovde. Nemaš glas kao Marija Šerifović, ali potrudi se. Došla si da postaneš popularna, desiće se lepe stvari u tvojoj karijeri. Dve Ane nemamo, specifična si, okreni se rijalitiju. Ostala si uskraćena za veliki. 2.000 ću dam i Kenanu, odličnom momku. Srednji sam morao da te kaznim zbog Matore, ulaziš joj u teritoriju. Srednji budžet dajem i Đoletu, zamerio sam mu neke stvari. Mići onakve uvrede, može deda da ti bude... A Filipu Caru nisi takve stvari pričao kada ste se svađali. Pokaži stav kad te napadne čovek kao Filip, a ne Mića - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet ću dati Neci. Čujem da si na dijeti, inače bih ti dao veliki. Sam si u budžetu, 1.000 dinara je mnogo, tako da... Vaspitan si dečko, kad kaže psovku već se pokaje. Njega su vaspitavale babe i prababe, to se vidi. Juče se smorio kada ga niko nije naveo da je zanimljiv. Neca ogovara sa ženama, čavrlja. Neco, nisi ušao da budeš šmeker - rekao je Tomović dok je Neci davao mali budžet, a onda je dao srednji Bori Santani:
Tata, usmeri Necu. Neka te sluša. Svaka čast, Neca je prestao da prdi. Bori sam dao srednji, to je jedan od budžeta gde sam možda pogrešio jer nisam imao veliki. Znam da Bora ne gleda poštovanje kroz budžet - pričao je Vladimir, a Miljana se pokidala od smeha.

Foto: TV Pink Printscreen

Bori i meni svađe ne možete da napravite vi, mi ćemo sami napraviti - istakao je Vladimir.
Bora je sujetan i ja, sigurno je očekivao veliki - dodala je Miljana.
Ako je sujetan, evo dodaću. Napravio sam veliki budžet. Nikada u rijaliti nije ušla sujetnija osoba od Bore. Zabavljač je kakav treba, sve slave, sve žurke, on je tu suva dominacija. Crna ovca iz dobre porodice, svi su dobri, samo on ne. Nije zlonameran, nije se potukao, neće da vas udari, ne brinite se. Ima dušu, koban je. Vidim i da je u dobrim odnosima sa Milicom Kemez, to je sramota. Ponašajte se kao ljudi. Vaš odnos, ne verujem u to. Kako možeš da je pogledaš u oči kada je dozvolila neke stvari? - istakao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti možeš da mu glumiš prijatelja? - dobacila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.