AKTUELNO

Haos za crnim stolom, Tomović nikoga ne štedi.

Podela budžeta je i dalje u toku, Vladimir Tomović je kao ovonedeljni vođa napravio haos za crnim stolom. Bilo je suza, napada, ali i velikih priznanja. Sada je na redu naredni zadrugar, a u pitanju je Stefan Šebez. Za njega je namenio srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Popravio sam mišljenje o tebi, pustio sam vreme, nisam pustio Mlađu i ljude da mi pričaju, znaš zbog čega mi nisi bio simpatičan. I društvo i priče i sve. Bili ste ludi, brzi, kao ekskurzija. Mlađa mi je pričao da si dobar, a posle one svađe, to mi se potvrdilo. Dobar si, drag si mi, došao si kao šmeker, čovek koji osvaja žene, Draganin osmeh sve govori, našao si devojku, skrasio si se. Bio si kao bumbar, sa cveta na cvet, fokusiraj se na ovu devojku, rekao sam ti pre neko veče da je ranjena, ostale su kaparisane, a Dragana je bez rezervacije - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Na redu je Ša. Volim ga, drag mi je srčan je, ne volim ga, i sve u krug. Razumemo se, nisam hteo veliki, jer znam da se ne bi ljutio. Ne sviđaju mi se neke stvari od pre, ali eto, imali smo razgovor pa smo rešili. Mogao sam da balansiram sa budžetima, ali eto, rekao sam ti već. Opekao si se i pojeo si g*vno, i hvala Bogu pa je napolju bilo razuma, kada govorimo o rijalitiju pre. Želim ti da ostaneš duže ovde - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo odličan odnos Tomo, tebi dajem srednji. Odličan odnos nije to da on klima glavom kada lupim, kaže mi sve šta misli, ne vređa me, i savetuje me. Imamo najzdraviji odnos u rijalitiju. Tomo, hvala ti na iskrenosti, i što me ne vređaš. Mi vučemo loš odnos iz Zadruge 2, a on je sve rešio, i priznao da je pogrešio. Hvala ti na ponašanju ovde - rekao je Vladimir Tomi.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorbi mali i Pauli mali. Ne vodim se tim vraćanjem, jer je on dao meni. Žao mi je što sam rekao neke stvari njemu, za uvrede nema veze, to se govori svakoga dana, nema šta. Žao mi je što sam pominjao ono što je njemu sveto. Nisam došao da se izvinjavam, jednostavno tu sam pogrešio. Mislim da je sve mogao mnogo lepše ovde, i ponašanje i sve. Jer ako doživiš da ti osoba sa 30 kila, koja u životu nema ulično vaspitanje da ćuti kao p*čka. Ne priliči nam sve to, neću ništa dalje. Kada je Paula u pitanju takođe, ona će biti osoba koju ne želim detaljnije da obrazlažem. Svesno kažem da ne želim svađu, jer da ja znam da neću sa vaše strane imati normalnu svađu, koja je na nivou privitiviznma, ja to ne mogu. Vi ćete reći šta mislite o podeli, a ja sam svoje rekao - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalji u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga