AKTUELNO

U toku je raspodela budžeta novog vođe Vladimira Tomovića.

Vladimir je odlučio da ne deli redom, već je davao malo velikih, malo srednjih, malo malih budžeta. Došao je red da da budžet Miljani Kulić, koja je od Tomovića dobila veliki budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedna osoba čijih se komentara bojim. Ja sam prošle sezone dao Miljani i Mariji najmanje budžete prve nedelje i stavio ih da budu potrčci. Tako se pokazuje stav. Ratovali smo, kao što se ratuje. Kažnjavani smo honorarima. Kako smo se svađali, tako se sad volimo, iskreno i od srca, bez interesa. Volim je kao osobu koja zna da oprosti. Sve njene mane pobija to što je ona tu kada god vam treba iskren zagrljaj, kada vam nešto treba. Ona nema gram pohlepe u sebi. U ovoj sezoni je volim, to je tako. Ona je jedna osoba koja mi sigurno ne bi "A" rekla da sam joj dao 1.000 dinara. Ali znam koliko joj znači da je izdvojim. Mnogo je volim - rekao je Vladimir.
I ja tebe, hvala Vlado - odgovorila je Miljana.
Neću da komentarišem tvoj odnos sa mojim dobrim drugom, do sada sam ti govorio: "Slušaj srce", a od sada ću: "Slušaj majku". Vi ne znate da volite, kobni ste jedno po drugo. Uvek mu želi dobro - dodao je Tomović, pa otišao do Janjuša:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam osvetoljubiv, ne želim i ne mogu. Njega cenim kao dobrog druga i čoveka. Mene je ispoštovao kao druga i prijatelja. Hvala mu na tome. Dobar je otac. U svakoj njegovoj rečenici na prvom mestu mu je dete. Radio je loše stvari, ali je to osetio na svojoj koži. Zamerio sam mu jedan trenutak, čuli ste sinoć. Nama treba razgovor. Mislim da mi ne želi ništa loše. Znam da mi želi dobro. Jedina osoba kojoj misli loše je on - rekao je Vladimir i dao mu veliki budžet.
Sve si dobro rekao - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.