AKTUELNO

Sa svima je bio iskren.

Nakon što je Vladimir Tomović postao vođa ove nedelje, zadrugari su strahovali od podele budžeta. Vladimir je prvi budžet dao svojoj miljenici Jovani Ljubisavljević, a potom se obratio Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi veliki budžet ide čoveku, Miroslavu Pržulju, mi smo imali svađe mojom greškom, pogrešio sam, izvinio se i to. Na istim smo stranama, frontovima, bili smo iste bitke zajedno. On je više prošao od mene, svi su svesni da bez njega ovaj rijaliti ne bi imao smisla. Reći će vam 1000 loših stvari, ali ćete od njega sve dobiti. Kada kudi, kudi iz najbolje namere. Cenite ga, a ja se izvinjavam za sve - dodao je Vladimir.
Treći veliki budžet je za moju Ojdanićku. Ona je moga Crnogorka, o njoj mislim sve najbiolje. Vredna žena, majka, sve super. Zamislite šta je ona preživela, setite se njene priče, kada želite da udarite na nju. One noći kada sam napravio haos sa parama, najviše mi je nje žao. Ti si moja, pa si moja, vidim kako voliš sina, koliko emocija imaš. Mnogi su te udarili, a ti sve zarađuješ za sina, ona svakoga dana u pola osam odlazi i govori sinu da ga voli, ona i sada plače, to je prava žena - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Četvrti budžet je za mog saučesnika. Nikom nije jasno otkud smo Vuk i ja prijatelji, a to se vezuje za prijateljstvo naših roditelja. Hvala za drugarstvo - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki je Sandri Rešić, ona je žena sa dva fakulteta, i time se ne hvali, ona je pravi zadrugar i žena sa najboljim glasom u kući kada su žene u pitanju. Skromna je, britkog je jezika, prirasla mi je srcu jako, i nadam se da ću sačuvati naš odnos, jer mi treba kao prijatelj u životu - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.B.

#Zadruga