AKTUELNO

Očigledno je zbunjena iz nekog razloga.

Hana Rodić i Maja Marković večeras će se nadmetati u igri koja će jednoj od njih dve duplirati glasove, a kao nominovane njih dve ne smeju napuštati izolaciju, tako da su celog dana prepuštene jedna drugoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako imaju više vremena, i kako je nedelja dan kada zadrugari uglavnom odmaraju, Maja se odlučila za spavanje, dok je Hana rešila da se okupa i sredi za večerašnje izbacivanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsećamo, Maja je u izolaciju došla odlukom zadrugara koji su birali između nje i Alena Hadrovića, dok se za Hanu odlučila publika. NJih dve će večeras jedna drugoj stati na crtu, a samo jedna moći će da se vrati na velelepno imanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Hana je nakon tuširanja delovala izbezumljeno, te je nekoliko minuta bila zagledana u Maju. Ona je fiksirala pogledom, ne radeći ništa. A šta je u njenoj glavi, niko ne zna. Nominacije se bliže, a samo par časova deli ih do nadmetanja, možda će tada Hana otkriti o čemu je razmišljala.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon čudnog gesta, ona se vratila u svoj krevet gde je odmarala nakon čega je počela da se sprema za večerašnje izbacivanje.

Detalji u klipu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga