AKTUELNO

Ne zna šta joj se dešava.

Tara Simov proživljava pravi emotivni rolerkoster ovih dana zbog toga što je sve u "Zadruzi" podseća na Mateju Matijevića. Tara je upravo zbog ovoga dobila pitanje o Mateji.

Foto: TV Pink Printscreen

Danima plačeš za Matejom, kakve su to ljubavne muke, sve nam ispričaj - rekla je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovani Matijević sam juče na "Igri istine" odgovorila na to pitanje, ne mogu da kažem da je to neka patnja, otpatila sam to prvih mesec dana nakon izlaska. Prepustila sam se novoj ljubavi, bilo mi je lepo sa tim momkom do ulaska. Ja sam Kendiju, Reljiću i Petkoviću rekla da bih volela da se vidim sa Matejom pred ulazak, čisto na par minuta, da se pomirim sa tim da ulazim u ovu kuću, gde je naša ljubav počela. Zna se koliko sam ga volela. On nije želeo da se vidimo, jer smo imali loš odnos. Bio je besan i ljut na mene, ali silom prilika, dobila sam priliku da sam dobila mogućnost da mu pošaljem neke stvari. Spakovala sam mu neki album sa slikama i poslala te stvari. Nisam očekivala bilo kakav odgovor. On je to dobio, posle par sati sam dobila poruku sa Instagrama sa lažnog profila, da je besan i ljut, ali da me čeka suočavanje sa prostorom. Poželeo mi je sreću, pamet... Sve me podseća na njega, svaki ćošak, krevet, tuš, radionica, svaki deo me podseća na njega. Ja ne vidim sebe, sve ovo mi je "MI". Bojala sam se da ću da se slomim - pričala je Tara.
Šta bi bilo kada bi ušao on? - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

I to sam rekla juče. Ne bih volela da on uđe, ne bih podnela emotivno dobro da on uđe. Volela bih da uđe zbog sebe, znam da radi na prvoj pesmi, ali ne i zbog mene da uđe. Muški rod više ne gledam tako ovde, prostor me je slomio. Ne volim ja Mateju, osećam bes i i patnju. Tog dečka sa kojim sa bila između Zadruge 3 i 4, on mi je drag. Nadala sam se da će mi poslati nešto za Đedovićev rođendan. Mislim da se jako loše oseća, on nije zaslužio da ga povredim. Lud je za mnom. Ne znam šta mi se dešava. Suštinski problem je što rane nisu zarasle - dodala je Simova.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.