AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno.

U emisiji "Pitanja novinara" Paula Hublin je dobila pitanje o tome zašto je rekla da je veza Frana Pujasa i Mine Vrbaški fejk, na šta je ona ispričala kako smatra da joj bivši dečko tera inat. Fran je ustao da odbrani svoju novu vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije fejk naša veza, ja sam odlepio za ovom curom. To što priča da nisam brinuo, ja sam pokušao ovde par puta da budem brižan prema njoj, ona to nije htela. Ona me nikad takvog nije privatila. Mislim da je u inat sa Čorbom, u devet se menjaju baterije, ja sam menjao u sedam, a baterije su bile u pabu. Ja ušao u pab, tad sam video Čorbu na njoj, još sam imao emocija prema njoj. Ona mi je rekla da to nije njen novi dečko i odmah mi je prebacila za Taru - rekao je Fran.
Ja sam tada rekla da me ne maltretira, jer me je opet počeo vređati kada je ušla Tara. Ja sam rekla da mu se Tara sviđa, on je rekao: "Ne, vidi kako izgleda" - dodala je Paula Hublin.
Ja sam zaključio da mi se inati tada, a rekla je da joj Čorba nije dečko, posle tri dana je postao. Mina mi se svidela kada me je pozvala posle onog sa Mikijem, juče sam shvatio na Rajskom ostrvu da sam odlepio za njom. Sanjao sam jedan san o Mini, odlučio sam da preplivam. Mogu da kažem da sam se zaljubio, pomogla mi je da prebolim Paulu. Totalno. Srećan sam - istakao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se plašiš da bi se vratila Mensuru kada bi ušao? - pitala je novinarka Frana.
Ako se desi, desiće se... - odgovorio je Fran.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.