AKTUELNO

Ispričala sve!

I dalje su u toku "Pitanja novinara". Oni uspešno raskrinkavaju zadrugare, a sledeća na redu bila je Milica Kemez:

Pisma Tome Panića. Šta se sve dešavalo tu i šta je pisalo tamo? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je da mu sada stajem na muku! Mi smo se normalno družili, nikada me nije direktno muvao, čak mi je i rekao da nikada svoju ženu ne bi prevario, ali se dešavalo nešto čudno među nama. To je primetio Tomović, koji je i potencirao to kroz neku svoju šalu. Napisao mi je da ćemo se praviti kako verujemo u Vladimirovu lojalnost. On je posle spalio to pismo. Naljutio se posle na mene, kao, zbog pitanja o Tomoviću - objasnila je Milica.
Nije postojalo nikakvo ljubavno pismo, niti će postojati - kratak je bio Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam na pakli cigarete napisao da ne želim verovati nikome, ali nikakvo ljubavno pismo nije postojalo! Krivo mi je što sam dozvolio sebi da uđem u igru sa nekom devojkom ovde. Što se Milice i mene tiče, nikada nije bilo ničega - objasnio je Toma.
Kaži kako jeste, i dodirivao si me. Svaki put je koristio priliku da me pomazi po ramenu. Vladimir mi je rekao "Bez obzira što on ima ženu, igra ovde igru" - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je to bio deo igre, a zapravo je bilo kobno za osobe koje volim. Može kofa izmeta po mojoj glavi, a i žena koja je s pravom ljuta na mene. Trebao mi je poziv, da me vrati u normalu. Svestan sam sada sa kakvim ljudima živim. Milica je nebitna u mom životu! - rekao je Toma.
Da sam ti nebitna, ne bi me gledao, crtao mi srca. Trebao si misliti na ženu kada si se igrao tako! - vikala je Milica.
Tačno sam, nakon poziva, video i ko mi je prišao, i zbog čega i sada mi je sve jasno! - dodao je Panić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga