AKTUELNO

Hoće li uspeti da premosti prepreku?

Urednik zabave portala Pink.rs, Nemanja Vujčić, imao je još jedno pitanje za Anđela Rankovića u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara".

Ko se tebi sviđa ove nedelje? - pitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana i ja smo danas pričali o svemu, jedina devojka sa kojom bi ušao u vezu je Ivana Marinković i to je to. Niti cimam ostale, niti smaram. Jedina osoba koja mi se dopada je Ivana, a ovaj odnos naš je komplikovan. Ja sam umoran od jedne veze. Siguran sam da su Ivanina osećanja iskrena. Ja sam prošao vezu u prvom rijalitiju i došao ovde posle tri godine, sada kao da na silu moram da uđem u vezu. Ne želim da uđem u odnos na silu. Nisam spremam da uđem u nešto ozbiljnije, a ona nije devojka koja je to zaslužila. Istrošila me je jedna veza mnogo - priznao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu rekla da mi se svideo od prvog dana, ja nisam forsirala neku vezu, odnos. On zna koliko mi prija. Pitaju me da li sam normalna... Ja sa njim posle svega pričam jer mi prija. Svideo mi se i želim da budem u dobrom odnosu sa njim. Ja njega poštujem. Dobar je dečko. Vreme če pokazati šta će biti - rekla je Ivana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.