AKTUELNO

Saterana u ćošak!

U toku je još jedno izdanje emisije "Pitanja novinara", a nakon pauze za reklame se ponovo obrati urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić, koji je podigao Natašu Radan.

Tvoj prijatelj Ivan Gajić je javno rekao da ti se odriče što se tiče prepiski, i rekao je da si mu ti rekla šta i kada da pušta - rekao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, jesam slala Ivanu, stojim iza toga da sam sa njim pričala o svemu. Što se tiče Anđela, Ivan je jedina osoba koja je znala kako i šta funkcioniše - odgovorila je Nataša.
Zašto bi Ivan javno rekao nešto drugo, on je rekao da si ti rekla da se te prepiske puste. Mogu i da citiram - nastavio je Nemanja.
On mi je pokazao te prepiske, gde si rekla gde i šta da se pusti. Prepiske je dala neka devojka, Ivan ti je rekao da ga ne pominješ, to me je zamolio. Ja sam čitala prepiske. Rekla si mu i za Anđela i za pevače i još nešto, što je jako ružno, kad šta i da pušta. Anđelo prezire devojke koje slikaju prepiske sa njim, pa šalju. Ti tu ispadaš loša osoba, da ne kažem k*rvetina - uskočila je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanje je pročitao Ivanovu izjavu, koju je dao u emisiji "Pitam za druga", na RedTV-u.

Sa namerom si ostavila prepiske da izađu! - poručio je Vujčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je nastavila da se pravda, a zadrugari su je napali zbog toga što se upetljala u lažima.

Nataša, htela si da se priča, zasr*li si, ne možeš da se opereš. Ne treba da nastaviš da se pravda. Spremila si tri priče - zamerila je Tara Simov.
Nisam određivala kada će šta da se izbaci, nisam rekla kada i šta, ali sam ostavila poruke - pravdala se Nataša.
Ali je dogovoreno da se puštaju priče za tebe i momke. Sedi i pokrij se ušima! - poručila je Tara.
Želim da stavim tačku na ovo, izvinjavam se Gaijiću, pričaću sa njim kad izađem. Izvinjavam se i Anđelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.