AKTUELNO

Sve izašlo na videlo!

"Pitanja novinara" i dalje traju, a teme se sve vreme smenjuju. Sledeće pitanje bilo je upućeno Vladimiru Tomoviću:

Kakav je sada tvoj odnos sa Jovanom? Napravio si joj doručak, ali je odbila - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije odbila doručak, ali me je odbila po svim drugim pitanjima. Nije se nikada zagrejala za mene, da bi se sada ohladila. Da nisam priznao da sam zaljubljen, i dalje bi joj prijao - rekao je Tomović.

"Videli smo da Jovani nije prijalo kada si Sanju držao za ruku" - nastavljao je novinar.

Nikada me Jovana nije gledala na način na koji žena gleda muškarca. Nikada Jovana nije bila ljubomorna - odgovorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je prokomentarisala i Jovana Ljubisavljević:

Bila sam jasna o svojim emocijama, čujem da cela kuća priča da tu postoji nešto i sa moje strane, Vladimir je uvek iskren kada priča o mojim osećanjima prema njemu. Jeste sada malo naporan kada je udvaranje u pitanju, sam je priznao da je pogrešio što je priznao da je zaljubljen u mene, a misli da su i neki drugi ukućani. Ja to ne osećam. Ne smatram da je Vladimir zaljubljen, zato možemo biti prijatelji. Vidim i osećam neke stvari koje on radi, zbog čega mi je jasno da nisam zaljubljena. Čak i da sam slobodna ušla, zna da ne bih bila ni sa kim. Znajući reputaciju Vladimira, mislim da devojka mora skroz da se zaljubi u njega, da bi mu verovala - objasnila je Jovana.
Samo mi namećemo, a Jovana nema pojma ni o čemu, samo čita pisma - dodala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sa Sanjom, nisam ni primetila da se drže za ruku. Ja ne flertujem sa Vladimirom, sa svim muškarcima se ponašam isto - rekla je Jovana.
Čitaj između redova, ljubomorna je na druge devojke, zato je i rekla da to ne radi zaljubljeni muškarci. Ova devojka je zaljubljena u Tomovića, ali je očekivala više od njega, to je sada i priznala. Džaba laže, i ona i Maja su iste, zato su se udružile. Devojke koje su ušle kao zauzete, a pokazuju da su najgore od svih - rekla je Marija.

"Zašto si juče napala Vladimira za Paulu i Rialdu, ako nisi ljubomorna?" - bilo je sledeće pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sam mu objasnila da ništa ne bih znala, da nije crnog stola. Da bih mu objasnila da ne osećam ništa. Jer je on meni rekao kako bismo se mogli normalno družiti kada bi on našao neku devojku - pokušala je Jovana da se opravda.
Krivo joj je što radi to sve sa drugim devojkama. Ćuti, Jovana, pametnija si kad ćutiš! - rekla je Marija.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga