AKTUELNO

Dugo se čekao njihov razgovor.

Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić podigao je Minu Vrbaški i Vladimira Tomovića, koji su obavili razgovor danas o svom odnosu. Nemanju je zanimalo kako se sada osećaju.

Trebalo je da se desi taj razgovor, potresla sma se. Pružili smo jedno drugom ruku, niti smo prijatelji, niti neprijatelji - otkrila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si zaplakala sinoć? - pitao je Nemanja.
Jer neke stvari koje sam mu pričala nikad nije izneo, to su neke stvari koje su mi se ranije dešavale. To me je slomilo, pa sam odlučila da se stavi tačka na taj odnos. Nema mržnje, nema netrpeljivosti. Normalna komunikacija u prolazu - istakla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Na koju tačno izdaju mislite? - pitao je Vujčić.
Ja prijatelje ne izdajem, to se pokazalo prošlo sezone. Jednostavno nema potrebe da se javno blatimo. Ona mi je rekla neke stvari u poverenju, a izdala neke koje sam joj ja rekao. Ako imam šta da oprostim, oprostio sam. Nju je slomila Nova godina - istakao je Vladimir.
I tvoji prethodni odnosi, bio si svestan koliko sam te volela - dodala je Mina.
Ona se nadala nečemu. Ja ne mogu da kažem da sam bio dobar muškarac u tom odnosu, davao sam povoda da se nada. Nije meni zasmetao njen odnos sa tim dečkom, nego što je rekla neke stvari koje nije trebalo... Meni nije ni lakše, ni teže. Osećam se najnormalnije, ne mogu da budem nečovek kada je ona u pitanju. Nismo bili u vezi, nećemo biti neprijatelji. Ova tema me u budućnosti neće zanimati. Žao mi je kad je gledam da plače. Ona je pokazala najgore osobine ovde, ali znam da nije loš čovek, znam da može da voli. Želim joj da se uda i rodi devet Jugovića, ali mora da povede računa kako se pokazuje, jer ovo je blam i sramota. I ne možemo da imamo odnos kao pre, jer joj ne verujem ništa. Dobri odnosi da, neprijatelji ne. I nema emocija nerazjašnjenih emocija između nas, ostao bih bez dece pre, nego pravio sa njom - istakao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.