AKTUELNO

Pitanje za pitanjem!

Tokom večerašnje "Igre istine" naredno pitanje je postavljeno Vladimiru Tomoviču, od strane Aleksandre Nikolić: Da li ti se Jovana još uvek dopada?

Par dana od kada je Jovana u hotelu, mi smo usaglasili naše stavove, rekli smo na ovu temu nećemo davati komentare, ni ona ni ja! Ja ne želim da radim biloš šta što nju potresa, ja ću sa stvarima koje se tiču mene da razjasnim sa samim sobom. Ja želim delaima da joj pokažem da joj mislim sve najbolje - rekao je Tomović, onda je postavio pitanje za Maju Marković: Zamisli da si u Rajskom vrtu, na vrata ulazi tvoj verenik, i ti znaš da ti nije oprostio, šta bi radila?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa još nisam uradila, i ja ne znam da li je on meni oprostio. Iskreno, razmišljala sam o tome, ali ne znam šta bih mu rekla dok ga ne pogledam u oči! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da ti kažem, da li ćeš se setiti nekada kako je njemu bilo, i bitno je da si ga u najtežem trenutku ostavila i popustila. Ne možeš da kažeš da nisi ravnodušna prema nekome, a voliš i njega. Nije isto ako nekoga ostaviš dok je dobro, adrugačije kada je neko loše - rekao je Kristijan.
Kristijane ja njega volim - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga