AKTUELNO

Igra istine se nasrtavila.

U večerašnjoj "Igra istine" naredno pitanje postavljeno je Lepom Mići od Nenada Aleksića Ša: "Da li misliš da će nešto biti između Ivane i Anđela?".

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je neko ko je ušao da vodi neku svoju priču, on je kao ravna linija koja priča tako o svemu i ne pokazuje emocije. INataša nije zaslužila da je on tako drži, i ja mislim da on treba jsno da joj kaže kakvo je stanje. Anđelo je jedan od retkih sa kojim sam ulazio u sukob, ali mora da se izjasni - rekao je Lepi Mića, i postavio pitanje za Miljani Kulić:
Miljana, vidimo strašne svađe između tebe i Marije, ja sam stao na tvoju stranu, i smatram da neke reči koje su bile upućene tebi nisu u redu! Šta se dešava sa tobom i tvojom majkom? - glasilo je pitanje za Kulićevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovih dana mi se sve skupilo, kao i njoj, ja sam nju razočarala i celu porodicu. Ja sam neko ko ne reaguje u momentu. Počev od Mišela, kada je plakala, ona ovde plače samo zbog mene, nešto je preterano emotivna. To sve psihički loše utiče na mene! Ja nju razumem i opravdavam, ali sa druge strane ne mogu da razumem da ona meni 24 sata, priča loše stvari. Ja znam da nisam kapacitet pobednika, i ne vidim sebe tu. Meni je teško kako će narod to da vidi, ja sa mojom majkom nikada nisam imala takav odnos. Ona se ovde ponaša kao da je kući, i ja sam neke stvari priznala koje nisam smela da uradim i prećutim od nje. Muka mi je da samu sebe pogledam u ogledalo. Ja mogu sve da izržim, ali ne mogu da verujem da ona kaže da sam ja loša majka. Kamere su snimile sve, dogodilo se to da mi je rekla da ja jisam sposobna nizašta, da će tražiti poziv i da će tražiti da ja idem na veštačenje, da li mogu da čuvam svoje dete. Ona je sve za dete sama radila, mene grize savest za sve - rekla je Miljana i dodala:
Ja sam se čula sa ocem mog deteta, i znam da pita za mene, a ja bih najsrećnija bila da mi imamo normalan odnos. Ovde moja majka priča svašta, a ja planiram da nađem momka i da se udam. Ja znam šta sam uradila, moj otac sve ovo gleda! On hoće da mi uzme dete, ona priča svašta i to mi govori 24 sata, ja nisam bila majka kako treba jer sam imala te napade panike. Ja sam do juče bila beba i sad sam beba, nisam ni planirala da ću da postanem majka. Ja sam danas nju uhvatila za ruku, i od noktiju joj je ostalo crveno, i ona mi je tada pretila. Ja sam joj danas skinula naočare i nju su naočare zakačile i posekle, a pre neki dan sam je slučajno zgazila a ona je rekla da sam je ja udarila, kajem što mi je krenula ruka ka njoj! Moj mozak više ne može da podnese moj odnos, sa mojom majkom ali ja nju volim najviše na svetu. Neko vreme neću razgovarati sa majkom, i ja sam sposobna da samostalno živim - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je u pravu, ti si izletela sa detetom na ulicu jer si se uplašila od grmljavine - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga