AKTUELNO

Kao njen bivši?

Fran Pujas ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao video-prilog o flertovanju Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

To je Filip, tipičan Filip! Ovo je u početku Žana, pa Anđela... Filip je napadač, a Anđelo čeka i one dolaze, a on napada direktno! - rekao je Fran.
Da li si ljubomoran? - upitao je voditelj.
Nisam - rekao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina voli dominantne muškarce, koje moli za ljubav, zbog kojih je odvalila nameštaj, a Mina je sada... Mislim da je gospodin Car mnogo bliži Mininom tipu, ništa protiv Frana nemam, meni je on drag, ali je meni Fran za malu Jovanu (Matijević) ili na primer za Reu, ali Mina ima pravo da se podmalđuje i da bira sebi i uživa u svojoj novoj vezi, vidim ona je srećna, presrećna, ali isto tako Filip ne treba da odustaje, treba da se bori i sve je legitimno - ubacio se Lepi Mića.
Svakom po zasluzi - dobacila je Mina.
E, ova rečenica govori sve! Ovo je javno inaćenje Mine Vrbaški, ako ti zaista gotiviš Frana, onda si ti zaista najveće iznenađenje. Radiš stvari jako pametno, ali neko sa strane ovo gleda i vidi bolje - dodao je Mića.
Ja bih svašta imala da kažem, dovoljno je što su svi istripovali da sam naložena na Frana, zato neću - poručila je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle godine između Mine i Tomovića se neslavno završilo, mislim da je Mina ušla u Zadrugu 4 i da pravi kokošinjac od muškaraca, kao i Tomović što je radio. Igra njegovu igru. Tu je Anđelo - rekla je Snežana Ojdanić.
Ne, šta mene navodiš? - bresnuo se Anđelo Ranković.
Fran, Car, ko još? Stani malo, ja vidim onako kako ja vidim - dodala je Ojdanićeva.
Mina je po mom mišljenju, kako je gledam kroz rijalitiju - svaštara! Ona nema izgrađen tip muškarca, kod nje može sve, to smo videli iz sezone u sezonu. Sada je Mina ovde ušla puna samopouzdanja, zan da može da bude sa kim god hoće! Po mom mišljenju, devojka i treba da bira. A Fran je tako jadan, kao detence, gde ga vodi, tu ide, niti ste mi lepi kao par, po svemu ovome što sam videla do sada. Car je tip muškarca je više za Minu, malo tera inat Pauli - poručila je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga