AKTUELNO

On je kriv?

Maja Marković prethodne noći priznala je osećanja prema Alenu Hadroviću, koja nisu samo prijateljska. Ona je sa svojom prijateljicom, Ivanom Marinković, razgovarala o tome, ali i trenutnom odnosu sa Jovicom Putnikovićem, njenim verenikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam zaljubljena, to sam i Alenu rekla. On mi je priznao da jeste, ali ja nisam još. Kad se budem zaljubila, kazaću to. Ako se desi-desi se... - rekla je Maja.
Šta misliš, kako će Joca reagovati, šta će reći? - pitala je Ivana.
Pričali smo mi o mogućnosti da se ovde desi ovako nešto. On je stvarno normalan dečko i razumeće sve. Možda je greška što smo provodili mnogo vremena zajedno, sve vreme, još od momenta kada smo započeli vezu, možda je to problem - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su mu govorili i pitali ga zašto me pušta ovde - dodala je Maja.
Malo me je iznenadila Tara sinoć, kao da sam nešto uradila. Možda ništa ne bi bilo tako, da nas Mića nije postavio za potrčke, ovako smo zajedno u izolaciji, stalno se gledamo - nastavila je ona da prepričava.
Dobro, svako ima prava na svoje mišljenje - rekla joj je Ivana.
Znam, naravno, meni nije bilo dobro kada sam gledala juče ljubavne klipove. Prvo moram da budem fer prema Joci, da vidim njegovo stanje, ali ovo je moglo desiti mi se i van - rekla je Maja i žalila se.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga