AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Tokom "Pitanja gledalaca" naredno pitanje bilo je za Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto dozvoljavaš da te ponižavaju, ti si zvezda? - glasilo je pitanje.
Ne dozvoljavam da me ponižava neko ko je na mnogo više lestvica ispod mene. Ja imam sređen život napolju, mene niko ne može da ponizi. Niti Tomović, ali vidim da mu smetam. Nije bitna jačina i veličina, ja sam dominantniji u svakom smislu, bitna su m*da. Ovo je poslednji put da mene neko gura u rijalitiju, samo da dodam, nadam se da će ostati na tome, ili da se izbegavamo - rekao je Ša.
Neću se nastavljati, niti ću se gurati. Kada je muzika u pitanju jesam milion lestvica ispod. Rekao je da misli da ga ne volim, ja ga ne mrzim. Ako je shvatio da je ono od danas njega ugrozilo, ja to ne mislim. Ja sam samo bio na pogrešnom mestu tada. Rekao je da želim da ga diskvalifikujem, ja to nisam hteo. Do danas smo imali odličan odnos, ne znam šta se sada desilo. Nikada ga po pitanju muzike, niti izgleda nisam uvredio, niti što se tiče porodice. Jednostavno, nemam loše mišljenje - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

To konstantno traje, ovo je vaša teritorija, nije moja. Plus danas, što se tiče gurkanja, seti se zašto sam reagovao tako - rekao je Ša.
Ja sam stajala kod vrata, Vlada ima kompleks i ne trpi poraz. I kad gubi, pretvara se u životinju i tada pokazije lošu stranu - dodala je Zvezdana.

Foto: TV Pink Printscreen

Odjednom je krenulo guranje, Vladimir me gurnuo preko stolice, i Ša me je uhvatio - dodala je Jovana Matijević, potom se Toma ubacio:

Foto: TV Pink Printscreen

Gurao si i mene, i rekao da nećeš, rekao sam ti da se nikada nisi gurao kada je Kristijan uzimao lovu, a sada kada on nije bio tu, jesi - dodao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam folirao da me boli noga, stajao sam unutra, i kada se čula sirena, dotrčale su devojke, i zvale me u radionicu i pomenule da imaju problem. Pitao sam kakav je problem bio, a one su mi rekle da ih guraju, maltretiraju i ostalo. Prošlo je sve to, ne znam da li je Cveja došao, i rekao da je problem sa Vladimirom, i on je stao da gura, levo, desno. Iskreno, nisam pridavao značaju svemu tome. Tomović je dva puta ušao i nikoga nije dirao - dodao je Kristijan.

Detalji u klipu.

Autor: D.B.

#Zadruga