AKTUELNO

Puko prijateljstvo ili nešto vise?!

Zbog emisije "Pitanja gledalaca", Milan Milošević je ušao u Belu kuću i pročitao sledeće pitanje za  Taru Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar se pravo prijateljstvo ukida radi toga što prijatelj iznese šta misli i sa kim želi da bude? - pročitao je Milan pitanje.
Ja sam njemu zamerila da to što se on zaljubio ne znači da treba da me zaboravi. Smatram da ne treba da priča neke stvari javno, umesto meni to da kaže. On je mene povredio, ja znam da preteram, a i krivo mi je što je stekao takav utisak. Čula sam da je rekao Pauli da sam odvratna - rekla je Tara.
On se tebi svideo, ti si cvetala kada si bila sa njim. Frane ti i Tara ste lepši par, pored Mine si kao pored mame - rekla je Marija Kulić.
Mislim da nije u redu da se prekine prijateljstvo zbog ovih stvari. Tara je ljuta bila ceo dan, nisam hteo da joj prilazim jer je razočarana, ali popričaćemo - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da se umešam, Tara i Fran su onaj dan kada ju je nosio, njih dvoje bi se smuvali na keca. Ne razumem je, ona zna 20 ljudi ovde, a ovde pozdravlja Franovu majku. Zaljubila se u njega do ušiju, ona ne zna gde je. Fran, opet ćeš ti ići kod nje, opet ćeš je koristiti - rekao je Tomović.
Ti si zaljubljena u njega, priznaj Tara! Svi vidimo da ti smeta što se muva sa Minom - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče mene i Mine, nas dve smo se čule pre rijalitija da rešimo naš odnos i to je meni okej. Mina i ja smo takve, nož u leđa, pa se volimo, pa opet nož u leđa, to smo mi - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga