AKTUELNO

Ovome se nije nadao!

Toma Panić koji se sinoć ljubio sa Aleksandrom Nikolić i Paulom, dok ga je kod kuće gledala Nadežda Biljić s kojom ima sina, danas je gostovao kod Bore Santante i Nece u emisiji "Radio Amnezija".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom Toma je pričao o svemu što se desilo sinoć, pa istakao kako smatra da ove devojke imaju emocije prema drugim momcima, zbog čega sve gleda kroz šalu.

Mislim da su to pogrešno shvatili. Ja ne želim da budem ovde s nekim u vezi. Ono je čista igra, čista gluma, ovo je pozornica. Sutra da me pozove neki režiser, ja bih odradio ulogu. Imali smo predstavu i u "Zadruzi 2", sve sam ukapirao. Shvatio sam to kao igru i vrstu glume. Što se tiče drugih emocija, to je greška ako se tako shvati - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo ti ga lepi, ja da se kidam, a ti da piješ i stavljaš sredstvo za pranje zuba u usta i da se ljubiš. To sa mnom za dve godine nisu radio. Nadežda - pročitao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi Boro, ja znam da ti smišljaš to. Mislim da smo prešli sve neke mere po pitanju tih stvari. Što se tiče tih devojka, ja smatram da one imaju emocije prema drugim muškarcima, ne prema meni - izjavio je Panić.

Autor: S. K.

#Zadruga