AKTUELNO

Kao i uvek, direktna i žestoka.

U nastavku razgovora sa voditeljem Milanom Miloševićem, Marija Kulić prokomentarisala i odnos Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića, kao i njegovu relaciju i aferu sa Milicom Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona bi želela da sakrije, ali ne može, to se vidi. Ona sedi pored mene, iako sam joj rekla i za Anđela, i za Tomovića. Ja bih volela da jednom u rijalitiju pobedi poštena i fina devojka, zato joj i kažem, kao što kažem Miljani, tako i njoj. Za Tomovića me ne sluša ništa, kad je bila igrica, ona ode iza mene, da bi mogla da se gleda sa njim. A ovaj je iskusniji, opasan je, navodi devojke da se zaljube u njega. Ako se zaljubila, iskreno bi bilo da ustane i kaže momku, jer za ovakvo njeno ponašanje, nema opravdanje - prokomentarisala je Marija, a onda je prokomentarisala i odnos sa Milicom Kemez:
Ili je htela da napravi priču, ili je ona takva. Pre mislim da je takva i napolju, jer ona je bila ovde, ima iskustvo od deset meseci, zna kako su se prepričavali događaji. Ona nije slušala sestru, zato sam i rekla da je ista kao Dragana Mitrović. Žena koja je utučena niti stavlja usne, ne operiše nos, ne visi po salonima, ne ide za Švajcarsku... A ovo, ona je visila jedan dan nokte, drugi dan frizura, je l' to rade devojke koje su maltretirane u kući? Ona je htela na silu da bude sa tim čovekom. Sad prolazi pored mene i kaže sigurno ispada ona, ja joj kažem da se ne pravi mutava, odvratna mi je, mrzim folirante. A Milica me je razočarala, ona jeste dobar komentator, ima i lep glas, ima i šta da kaže i mogla bi time da se bavi u rijalitiju, ali pošto je ušla da pokaže kakva jeste, ja više neću imati stege pred njom. Ona se u Tomu zaljubila, nikad ona nije priznala, ni na početku veze sa Borom, oni se maze u krevetu, pa ustane i kaže da se druže, a čula sam da se zaklela u roditelje dva puta i da je zaklela. Ja znam da je rekla jednoj osobi da se zaljubila u Tomu i ta osoba neće da me slaže, došla je i rekla je odmah. A Toma ne verujem da igra igru čim se on na nešto naljutio, naljutio se što je sa Tomovićem uradila to u krevetu, a pričala je da nije. Možda je malo falilo, da smo ih pustili, nečeg bi bilo, ali mi je drago da je prekinuta priča zbog Nadežde. Neće moći da se prekine, ali smo danas manje komentarisali, ali pre dva dana je to tema broj jedan. Toma nas ubeđuje da on ima prava da se igra, Milica i dalje ne priznaje, prema tome videćemo i dalje kako će da ume. Toma mi priča da nije u dobrim odnosima sa Nadeždom - dodala je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga