AKTUELNO

Hoće li se Matora prepustiti Moniki?

Monika Horvat je nastavila svoj razgovor sa Lepim Mićom. Nakon priče o njenoj porodici, počeli su da pričaju o emocijama koje Monika gaji prema Jovani Tomić Matoroj. Monika se poverila Mići, te mu rekla da želi da iznenadi Matoru, ali da se boji kako će ona reagovati. Potom mu je otkrila da se na početku osećala kao da ne može bez nje, ali da se sada osvestila.

Sada sam se vratila, osvešćena sam. Nisam emotivno sj*bana kao pre par dana, sada sam svesna. Ja bez svakoga mogu, ali kad shvatim da mogu bez nekoga. Ja tad nisam znala da mogu bez nekoga. Ja sada živim, treniram - rekla je Monika, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

I ja znam da je dobra priča ovako, ali nije dobra za nas. Cura je sama ustala i rekla da je depresivna - dodala je Horvatova.
Ona smatra da ti nju ne voliš - otkrio joj je Mića.
Može sve da kaže, osim toga. Ona je rekla da ona nije zaljubljena u mene - istakla je Monika.
Obe smatrate budalaštine. Ja znam kad je ona u problemu, kad ne - dodao je pevač.
Ona je juče rekla da ima druge probleme - požalila se zadrugarka.
Da li ti se desilo ovako nešto? - pitao je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nikada - odgovorila je Monika.
Žene sve lažu. Ja Sanju baš volim, draga mi je. Matora je na tu vezu gledala kao da je dar. Mislim da je ona ušla prebrzo u vezu sa tobom, trebalo je da sačeka. Htela je da pobedi to sa Sanjom, kao ja ne patim. To je bio problem - istakao je Mića.
Ja nju non-stop gledam, ona mene nikad ne gleda... Ne želim ništa da forsiram, neka vreme odradi svoje. Ja sam sada okej... - dodala je Horvatova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku.

Autor: M. P.