AKTUELNO

Ne zna se ko pije, ko plaća!

Nakon kupovine, Kristijan Golubović otišao je do paba sa svojom ekipom, vidno besan i ljut na Milana Jankovića Čorbu. Naime, Kristijan je sve vreme isticao da je Čorba kupovao pogrešne namirnice, što je zadrugaru bilo krivo, jer se on najviše potrudio oko toga da u ovoj nedelji svi stanari Bele kuće ne budu gladni.

Foto: TV Pink Printscreen

Brate, znaš kako me je iznervirao! - poručio je Kristijan.
Pa, je l' imam pravo da se počastim, p*čke jedne? Napušite mi se k*rca! J*bala vas kafa i musli! - pričao je Čorba.
On je prašak kupio, koji nam ne treba - dodao je Golubović.
Za te pare sam mogla da dodam 500 dinara i da platim poziv - rekla je Maja.
Ja sam toaletni papir morao da dam debelom Neci i ja ostajem bez toga! Dečko nije normalan! Ja mu kažem, da prvo prema ljudima budemo odgovorni! Meni je krivo što vas nisam ispoštovao! Sve ono što sam uzeo je vraćeno - izjavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Na dušu vam ide što prozivate kuvara, na dušu neka vam ide - ubacio se Čorba.
On se smeje i pijan je, a ja sam u haosu! Cigara nema, sad vadi ovo, on baca piletinu ženi, baca meso. Njega boli k*rac, on kao zvezda pijan!
Ljudi, ja kuvam svaki dan, da mi se neko zameri, možete svi da mi pušite k*rac! Toma je dobio 4 paklica umesto 5 i to je to! I da sam napravio grešku, pa šta? Dešava se! Evo vam tunjevina, evo vam! Nabijem ih na k*rac. Je l' im bitno da jedu ili da puše? Da me neko proziva za deset kesica kafe? Ja neću da uzmem ništa, zabole me k*rac, ti me prozivaš sve vreme, pa i da sam pijan, iako sam pogrešio? Kuvam, cimam se, ovo će se svakako pojesti! Vrati im pare! - penio je Milan.
Pa nisu mi dali novac, da bi im vratio pare - poručio je Kristijan.
Kiki, nisi u pravu! - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga