AKTUELNO

Kako će se Pauli ovo svideti?

Fran Pujas i Tara Simov otrčali su ka Rajskom Vrtu i imali ideje koje su odmah predložili Drvetu Mudrosti, kako bi nešto osvojili. Pomenuli su i Jovanu Tomić Matoru, koja je bila deo ovog dogovora.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran i Jovana da budu kuce, a da ja budem njihov gazda, da ih šetam, brinem o njima, i to - dodala je Tara, potom se Fran nadovezao:
Druga ideja je da visimo na kranu, u vazduhu, i da budemo u kavezu - dodao je Fran oduševljeno.

Podsetimo, njih troje su već dolazili, i molili Drvo za određeni tajni zadatak. Nakon saopštenja ideja, Tara je otišla i dovela Matoru u Rajski vrt.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćao Drvo, želim da učinim nešto za ova dva divna zadrugara, moja ideja je da Fran bude tvoj zec, i da brineš o njemu. 48 sati da brineš o njemu, i da sve radiš što se radi sa ljubimcem - obratila se Tari potom navela novu ideju:

Foto: TV Pink Printscreen

Ili da imate bebu! Kao bračni par, da imate flašicu, da budete sa njom, da menjate pelene, i ostalo - dodala je Jovana uzbuđeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Drvo Mudrosti imalo još bolju ideju, i odmah je predložilo šta će biti njihov zadatak.

Tara će u svojim čarapama imati po dva jaja, i ta jaja neće smeti da se slomi, a ti ćeš Frane, Taru nositi da se jaja ne polome. Jaja smeš da vadiš iz čarape samo kada se kupaš, to će trajati 24 sata - dodalo je Drvo.
Srećna sam zbog vas! - Uzvikivala je Matora.

Oduševljeni su napustili Rajski vrt, i čekali Drvo da ih pozove kako bi preuzeli rekvizite. Detalji u videu:

Autor: D.B.