AKTUELNO

Prisetila se i bivšeg dečka!

Paula Hublin i Fran Pujas večeras su ponovo raskinuli. Svako je otišao na svoju stranu, pa je ona otišla na turu razgovora sa Tomom Panićem. Odmah je započela priču o bivšem dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, posvađali smo se, ja sam krenula iz stana i on je počeo pesnicom na mene, da me spuca! Sve je on osmislio, manipuliše suzama, on je veliki manipulator. Ja odem i plačem sama, ne želim da histerišem pred svima - rekla je ona.
Pusti ga, ako želi da ide sa drugom, neka ide. Ne znam koji bi muškarac želeo da bude žrtva, ali ispada da si ti bila sa njim iz sažaljenja - rekao joj je Toma.
On je mene samo iskorišćavao, gurala sam ga u svemu, ali mu odgovara ova situacija, sve vreme to potencira, pljuje me, druži se sa ljudima sa kojima ja nisam u dobrim odnosima - Paula je nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćete li spavati zajedno? - pitao je Toma.
Nećemo. Biće mi teško, navikla sam na njega, ali ću morati da prevaziđem to. I Anđelo mi se svideo zato što mi je pružio pažnju koja mi je falila. Inače mi se fizički nije svideo, bezvezan i dosadan, znala sam da je takav što se žena tiče - opisivala je Paula Anđela.
Najviše me muče moji kod kuće! Imala sam bivšeg koji je bio kao Fran, tukao me je, varao, ali su drugi bili normalni. A nikog normalnog nisam predstavila rodteljima. Mama me je zvala svakodnevno i molila me da prestanem sa tim, da sam nesrećna... - nastavila je ona.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga