AKTUELNO

Filipu će ovo dosta značiti.

Izbacivanje se približava, ali pre svega toga, desiće se nešto što publika, ali i ukućani Bele kuće najviše vole! Vreme je za igricu koja će odlučiti ko će od nominovanih zadrugara imati priliku da duplira svoje glasove. Veliki šef je sigurno pripremio nešto što će zabaviti kako nominovane Filipa Cara i Anabelu Mićić, tako i zadrugare takmičare. Nakon što je Darko Tanasijević okupio nominovane zadrugare,i uputili su se ka sali za fizičko, gde će se igra održati. Pravila igre, preneo im je Darko, a nakon toga, igra je mogla da počne!

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što vidite, to je jedna zanimljiva cipela, iz nove kolekcije, njih ćete obuti, i iz posude gde su loptice, moraćete što više loptica da ubacite u činiju. Ko posle znaka Velikog šefa, bude imao više loptica, on je pobedio - glasila su pravila igre, koja je Darko objasnio.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car se pokazao kao džentlmen, i pustio Anabelu da pokupi više loptica. Ona je tokom igre vodila, i uglavnom imala više loptica. U jednom trenutku je imala peh sa cipelom koja joj je spala, ali je uspela da se snađe, i na kraju pobedi Filipa u ovoj igri nadmetanja!

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon preseka, Anabeli su duplirani glasovi, i posle dupliranja Filip je imao 89%, dok je Anabela imala 11%. Filip je odneo ubedljivu pobedu u ovom duelu!

Anabela Mićić definitivno napušta zadrugu i vreme je da se oprosti od svih zadrugara i bivših cimera. Nakon igre, i sabiranja glasova, ishod je bio taj, da je ona učesnica koja velelepno imanje napušta zauvek.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u klipovima ispod:

Autor: D.B.