AKTUELNO

Hana iskreno o zadrugarskim odnosima.

Darko Tanasijević je tokom ove večeri ugostio novu zadrugarku Hanu Rodić, ona je spremna da ispriča sve što joj je na duši, pomenula je kako se dobro snašla, i da ima dobru komunikaciju sa ljudima.

Jesi li primetila neke negativne reakcije ljudi? Ko te ne gotivi, i ima neki gard? - Pitao je Darko.
Da, Paula me gleda ispod oka. Ja sam joj rekla da je folirant, pa verujem da je zbog toga. Imam prijateljicu koja se ranije družila sa njom, pa ja ne želim da budem prijatelj sa neprijateljima mojih prijateljica. Ja neću ovde ništa o njima d aiznosim ovde, meni je samo dobro da znam kakva je ona. Sa svima se družim, a sa njom nemam komunikaciju, jednom mi se obratila - rekla je Hana.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je usledilo pitanje, kako će dalje sa Paulom, i kako će se odvijati njihov odnos?

Uz sve što znam od pre, ali i kroz klipove, ne mogzu da verujem šta je uradila Franu. Mislim da se izgubila, prolazi kao duh kroz kuću, smatram da u Franu samo vidi utehu, a da tu nema ništa - rekla je Hana.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš li dati komentar o Anđelu i Pauli, njenom vraćanju Franu? - pitao je Darko.
Paula je rijaliti igrač, ona je sve rijalitije gledala, i primetila je da ljudi vole žrtve. To je njen plan, nju su svi na početku branili. Žrtva je Fran, a ne ona. Ne znam čemu njene izjave da je tukao i ostalo. To nije trebala da iznosi. To je izmanipulisala, i situaciju i njega. Fran se sa svima druži, a sa njom samo on - odgovorila je Hana.

Kako je Fran reagovao kada ste se videli? Kakav je vaš odnos? Čini se da je bio zbunjen? - glasilo je sledeće pitanje.

Znamo se preko prijatelja. Družili smo se, imali smo dobru komunikaciju. Nije znao da ću ući, nismo se čuli dugo, pa je možda zato bo preneražen. Naša ekipa se udaljila, mi se nismo svađali - rekla je Hana.

Šta znači to "Imam asa u rukavu"? To si izjavila u studiju kod Dušice Jakovljević? - dodao je Darko.

Hajmo reći da ne želim da se svađam, ali znam se braniti, to je moj stav. Za sad, mislim da sam se snašla, i da pričam sa svima.
Izdvojila si Paulu, Matoru i Vladimira kao folirante, šta znači to? - glasilo je sledeće pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Objasnila sam za Vladimira i Matoru, ali Pauli nisam objašnjavala, nije me ni pitala. Sa njima sam pričala, i trude se da promene moje mišljenje. Matora je ta koja kuva, ponudi, prilazi. Vlado se zeza - rekla je Hana.
Sa Matorom sam nakon razgovora sa Monikom razgovarala, otišle smo nasmao i pričale. Rekla sam da ne može da priča da treba da smrša i ostalo, neke stvari ne treba da se govore na takav način. Zamerila sam joj što je Moniku predstavila kao foliranta. Uvažila je moje mišljenje, ali i Monika - dodala je Hana.

Od kojih devojaka si osetila negativnu energiju? - pitao je Darko.

Ne znam šta se priča meni iza leđa, za sada je okej. A ovako, jedino Paula, ona me gleda ispod oka - dodala je Hana.

Foto: TV Pink Printscreen

Time je Darko završio razgovor sa Hanom Rodić, i dogovorili se, da se već sledeće nedelje sretnu na istom mestu. Detalji u klipu ispod:

Autor: D.B.